Petar Strugar raskinuo sa djevojkom

Petar Strugar raskinuo sa djevojkom

Glumac Petar Strugar i dizajnerka enterijera i namještaja Tamara Gavrilović upoznali su se u konjičkom klubu, a onda su uplovili u ljubavnu vezu, međutim njih dvoje su se nedavno razišli.

Iako često izbjegava da priča o privatnom životu, a posebno o ljubavi, glumac Petar Strugar se početkom ove godine pojavio na premijeri jednog filma sa Tamarom Gavrilović i tako svima stavio do znanja da je otpočeo vezu sa atraktivnom crnkom. Njih dvoje je domaća javnost imala prilike da vidi nekoliko puta na gradskim dešavanjima, međutim prije nekoliko nedjelja, oni su odlučili da stave tačku na ljubav i svako je krenuo svojim putem.

Ljubav između njih je planula u konjičkom klubu u kojem su oboje trenirali. Tu su se zavoljeli, a Tamara se Petru svidjela čim ju je prvi put video.

– Sve je išlo kako treba, ali je u jednom trenutku ljubav nestala. Nisu htjeli da jedno drugo sile, pa su zato odlučili da se raziđu bez previše skandala. Oboje su vrlo razumni i shvatili su da je bolje da raskinu nego da počnu jedno drugog da guše. Petar je često bio van kuće, snimao je serije, a bio je skoncentrisan i oko drugih poslovnih angažmana. To je znalo nekada da nervira Tamaru, ali ipak nije htjela da ga previše guši. Zato je ovo bilo najbolje rešenje za njih – kaže za “Blic” izvor koji je upućen u cijelu priču.

Iako je Petar za medije vrlo zatvoren, kada se kamere ugase on je vrlo opušten, duhovit, šarmantan i djevojke padaju odmah na njega.

– Tamara se baš bila vezala za Petra, kao i on za nju. Međutim, Petar je neko ko voli slobodu, da uživa u sportovima, jahanju, pa zna često da bude i po nekoliko dana van Beograda. To joj je, kao svakoj devojci, nekada znalo da zasmeta – ističe naš izvor.

Na pitanje koliko mu je važan izgled djevojke, Petar je ranije rekao:

– Bitan mi je fizički izgled jer kao i svako volim da neko ko je samnom lijepo izgleda, ali mi je važnije da je njegovana jer znam da tako drži do sebe, vodi uredan život i daje sebi na značaju. Smatram da ako ne cijeniš sebe, neće te ni drugi cijeniti.

On je tada rekao da je veliki emotivac, iako to mnogi ne misle.

– Jesam, i ne mislim da je to nešto loše, ali čuvam svoja osjećanja za sebe i svoje bližnje.

Podsjećanja radi, Petar je sa bivšom suprugom Ivanom Nikolić bio dvije godine u braku. U junu 2014. godine postali su roditelji sina Zarija. Međutim, godinu dana kasnije oni su se rastali.

(blic)


Slični članci

Ostavi komentar