Poslije razvoda radosne vijesti: Momčilo Otašević ne skida osmijeh

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin šokirao je sve fanove i pratioce ovog glumačkog para.

Idiličan brak, ljubav, porodična putovanja prekinuta su u trenu jednim tužnim saopštenjem, par se razvodi.

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin najviše je uzdramao upravo glumca i glumicu, koji su se nadali zajedništvu do kraja životnog vijeka. Neprospavane noći, suze i preispitivanja morili su Hrvaticu i Crnogorca, koji su po svemu sudeći uz puno truda naposletku uspjeli sve da sve ružno ostave za sobom i dalje nastave kao prijatelji.

Najnovije njihove objave možda čak i najbolje svjedoče tome da su Jelena i Momčilo svega tri mjeseca od razvoda uspjeli da zaliječe rane, svako na svoj način.

Jelena je prihvatila nove projekte, zbog kojih osmijeh ne skida sa lica, Momčilo s druge strane najveći dio svog slobodnog vremena provodi u rodnom Cetinju sa porodicom.

Istovremeno drago mu je da sestru i sestriće ugosti u svom domu u Zagrebu.

Posljednje druženje Otaševića dogodilo se baš tamo u jednom tržnom centru, a ovjekovječeno je i fotografijom, na kojoj se vidjelo da je glumčeva sestra u poodmakloj trudnoći.

Foto: Instagram

Momčilo je drag trenutak podijelio sa pratiocima na Instagramu pohvalivši se činjenicom da je svojoj najdražoj osobi pazario sve što će joj u narednom periodu biti neophodno, piše Story.

Related posts

Ostavi komentar