Predrag Mijatović i Jasna Gospić: Tajni recept za savršeno jelo

Predrag Mijatović,naš legendarni fudbaler već godinama je veliko ime ufudbalskim menadžerskim krugovim. Iako živi u Madridu čest je gost i u Marbelji u kojoj već dugo ima stan.

Prilikom nedavnog boravka u ovoj andaluzijskoj ljepotici 51-godišnji Podgoričanin, koji je jedno vrijeme bio i sportski direktor Real Madrida, družio se sa popularnom bosansko-hercegovačkom pjevačicom Jasnom Gospić.

Njih dvoje poznaju se dugo godina, a prilikom posljednjeg susreta na otvaranju show rooma italijanskog brenda za luksuzne kuhinje, kupatila i salone Modulnova zajedno su pripremali ukusnu italijansku pastu.

“Podijelili smo zadatke, pa je tako Peđa sjeckao parmezan, dok sam ja brinula da špagete budu, kako Italijani kažu, al dente, baš kako treba, malo tvrđe. Iako Peđa nije baš vješt u kuhinji, ovaj put se odlično snašao. Ja sam, naravno, bila vještija i uz nadzor Italijana, rezultat je bio savršen. Najvažniji začin bilo je dobro raspoloženje i divno vrijeme provedeno sa iskrenim prijateljima. Uvijek se jako obradujem našim druženjima. Bilo bi dobro okušati se i u pravljenju naših specijaliteta. Pastu smo savladali, sljedeći izazov bi mogla biti baklava ili reform torta”, kazala je  Jasna Gospić.

Nezavisne

 

Slični članci

Ostavi komentar