Predstva Jomeo i Krulija

Predstava “Jomeo i Krulija” rađena po tekstu i u režiji učenice Gimnazije “Slobodan Škerović” Nikoline Pavićević biće izvedena u utorak, 20. februara u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”.

1

Komadom je predstavljena ljubav Romea i Julije na moderan, podgorički način kroz komične zaplete. Ova lokalno obojena priča obiluje svakodnevnim anegdotama, šalama, a i onim skrivenim značenjem humora koji skreće pažnju na česte porodične, prijateljske i ljubavne probleme koji su namjerno, ili nenamjerno, sakriveni od očiju javnosti.

“Prve scene za ovaj komad sam napisala kad sam imala 15 godina (2015. god). Tada je brzo i neočekivano krenuo proces postavljanja djela na scenu, moje odjeljenje (iliti glumci i tehnička podrška) i ja smo se dali u posao i počeli sa pripremama za naše prvo izvođenje. Svaki trenutak rada na predstavi bio je izazovan i zanimljiv, od podjele uloga, preko odabira kostima, pa do postavljanja scenografije. To je zanimljivo putovanje za njih kao glumce i za mene kao reditelja i pisca ovog komada.” Kazala je rediteljka Nikolina Pavićević

3

Uloge u komadu tumače: Milica Đukić, Dejana Đukić, Jovan Đurić, Kristina Janković, Nikola Grbović, Kristina Jeknić, Ivan Radunović, Dunja Tokanović, Nikolina Pavićević, Nikola Vukčević, Nikoleta Radević, Slobodan Stojanović, Ognjen Pavićević, Mašan Miranović i Marija Đurović. U muzičkom dijelu predstave učestvuju: Jakša Vlahović, Miloš Drobnjak i Todor Mitrović.

Slični članci

Ostavi komentar