Preminula supruga crnogorskog reprezentativca

Preminula supruga crnogorskog reprezentativca

Blogerka Lehly Spasojević, inače supruga crnogorskog fudbalera Ilije Spasojevića, preminula je danas nakon kratke i teške bolesti.

Ilija i Lelhz Spasojević
ILIJA I LELHZ SPASOJEVIĆ • INSTAGRAM

Prema navodima medija, lijepa blogerka preminula je u bolnici od posljedica plućne infekcije.

Danijel Alibabić
DANIJEL ALIBABIĆ • SCREENSHOT

– Prije tri dana bila je primljena u bolnicu, gde je ustanovljeno da ima plućnu infekciju- izjavio je izvor blizak porodici za “Standard”.

Tužnu vijest sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelio je crnogorski pjevač Danijel Alibabić, koji je kum Spasojeviću. On se potresnim riječima oprostio od Ilijine supruge.

– Osjećam neizmernu tugu što si otišla, puna života i ljubavi prema mom kumu i kumićima. Osijećam bes jer ako je postojao savršen i skladan par onda ste to bili ti i moj kum, par koji diše kao jedno i živi za osmjjeh ovog drugog. Osjećam brigu jer mojim malim pilićima neće moći da se objasni zašto njihove mame više nema. Mame koja nije imala dadilje, pomoćnice… Mame koja je bdila nad njima, kuvala za njih, disala za njih. Postoje te neke sudbine sa kojim ne mogu i ne želim da se pomirim – između ostalog je napisao Danijel uz fotografiju preminule blogerke.

Slični članci

Ostavi komentar