Preminuo Boris Trivan, poznatiji kao Pokojna Mileva

Preminuo Boris Trivan, poznatiji kao Pokojna Mileva

Boris Trivan, glavni i odgovorni urednik sajta NOIZZ, iznenada je preminuo danas u 39. godini u Berlinu, na NOIZZ konferenciji na kojoj je bio jedan od glavnih govornika.

Boris je bio prvi čovjek NOIZZ-a od osnivanja portala u Srbiji 2016. godine i svojom ogromnom energijom, posvećenošću i strašću ostavio je neizbrisiv trag.

Boris Trivan je rođen u Zrenjaninu 1979. godine. Studirao je Filozofski fakultet u Beogradu. Pored arheologije kojom se bavio više od decenije, velika ljubav su mu bili mediji i posebno društvene mreže. Bio je pionir komunikacija i marketinga na društvenim mrežama u Srbiji, gdje je svojim jedinstvenim duhom i stilom za kratko vrijeme stekao veliki uticaj. Napisao je više stotina kolumni i tekstova za brojne domaće medije. Bio je jedan od pokretača  i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu.

Boris je svojim velikim talentom, profesionalizmom, svjestranošću i strašću vodio portal NOIZZ, koji je zahvaljujući njegovoj kreativnosti ubrzo nakon pokretanja ušao u sam vrh po posećenosti u Srbiji. Ono što je Boris uređivao svih ovih godina bilo je posebno popularno kod mladih i urbanih čitalaca.

Bio je hrabar i beskompromisan, originalan i jedinstven. Dobrota, duh i osmijeh su ono po čemu će kolege iz redakcije NOIZZ i kompanije Ringier Axel Springer vječno pamtiti Borisa Trivana. Njegove kolege i prijatelji saosjećaju sa porodicom u ovim najtežim trenucima i izražavaju najdublje saučešće.

Slični članci

Ostavi komentar