Prošle godine na svim pistama, a sada u svim radnjama

Prošle godine na svim pistama, a sada u svim radnjama

Kako to obično biva u svijetu mode, prvo se određen komad pojavi na revijama, potom se najodvažnije trendseterke u toku narednih mjesec dana prošetaju ulicama Pariza, Njujorka i Milana u njemu, sljedeći korak su poznate ličnosti na crvenom tepihu i onda se čeka: hoće li model zaživjeti i mi obični smrtnici moći da ga se dočepamo po povoljnoj cijeni ili će i dalje lebdjeti u tom nekom neuhvativom fashion prostoru.

Kad je u pitanu ovaj model nismo morali dugo da čekamo, svega godinu dana prije no što je preplavio praktično sve radnje.
Iako ni jedan modni sladokusac nije preterano oduševljen idejom da nosi nešto što nose svi, high street brendovi su baš poput dizajnera prošle godine – a, to su prvom redu bili Calvin Klein, Fendi i Isabel Marant, bili izuzetno kreativni te su nam za ovu jesen i zimu ponudli zaista ogorman izbor ovog modela u foksu.
Kratke, duboke, u kombinaciji boja, tekstura, formi… Vaše je samo da izaberete one koje su vam najprivlačnije.
Nama je jedan od omiljenih detalja u vezi kaubojki taj što one mogu da se nose praktično tokom čitave godine.
One tik iznad članka izgledaju odlično u kombinaciji sa teksas suknjom i topom tokom ljeta. Početak jesen: ista ova kombinacija oversized džemper.
(elle)

Slični članci

Ostavi komentar