Prozivali su je da se ugojila do neprepoznatljivosti: Sada je Ana Nikolić novim fotkama riješila da hejterima zapuši usta

Prozivali su je da se ugojila do neprepoznatljivosti: Sada je Ana Nikolić novim fotkama riješila da hejterima zapuši usta

Pjevačica Ana Nikolić je u prethodnih godinu dana prošla sito i rešeto kako u medijima, tako i na društvenim mrežama. Priče o razvodu i komentarisanje kilaže “djevojke od čokolade” muzičku zvijezdu su još više inspirisali da se vrati sa novim pjesmama i izgledom.

Ana na Instagramu posljednjih mjeseci objavljuje fotografije koje pokazuju rezultate napornog vježbanja i promjene ishrane. Pjevačica je najavila novi album “Klinka”, a juče je objavila fotografiju u maloj crnoj haljini, crvenim čizmama i kaputu.

U opisu fotke je napisala: “Ti si kriv”, kao najavu za novu pjesmu koju planira da objavi.

Fanovi pjevačice u komentarima su oduševljeno komentarisali izgled Ane Nikolić.

“Rasta će ponovo da se zaljubi u tebe”, “Ana, samo se vrati na scenu, uvijek smo te voleli”, “Žena bila i ostala bomba”, “Hejteri, šta ćemo sad”, pisali su fanovi.

Ana Nikolić je posljednji album “Labilna” izdala 2016. godine, a potom se povukla sa muzičke scene zbog trudnoće i medijskih priča o privatnom životu.

(zena blic)

Slični članci

Ostavi komentar