Pruge su hit ove sezone

Pruge su hit ove sezone
Do sada ste već sasvim sigurno shvatili da su pruge bezvremeni trend.

Jedan od dezena za koji neće nikada proći vrijeme svakako su pruge ili linije i linijice svih vrsta.

Horizontalne, debele, tanke, uspravne, kombinacije prethodno navedenih, nije važno – važno je da su u pitanju pruge i imaćete uvijek komad koji možete lako da iskombinujete i koji će biti nosiv.

Ipak, postoji jedna stvar koja razlikuje jednu vrstu pruga od drugih i čini ih poželjnijima, a to su boje, tačnije kombinacije boja.

Ukoliko želite da igrate potpuno na sigurno kada je u pitanju ovaj bezvremeni print, opredelite se za komad sa prugama u crnoj i bijeloj boji.

Spoj crne i bijele kao vječnog klasika u spoju sa klasikom u vidu dezena sa prugama, komad je koji svaka fashion cura ima u garderoberu.

Haljina sa ovim printom može podjednako dobro da izgleda u opuštenoj ljetnjoj varijanti ili u onoj večernjoj, nešto elegantnijoj, isto važi i za majicu ili košulju – kombinujte je sa farmericama i patikama ili japankama i dobićete odličnu casual varijantu, za onu elegantniju dovoljno je samo da obučete panatlone ili suknju u kombinaciji sa potpeticama i crvenim karminom kao detaljem koji će poentirati čitav izgled.
(elle)

Slični članci

Ostavi komentar