Prva destinacija u Hrvatskoj u kojoj su svi iznajmljivači i ugostitelji dobili potvrdu sigurnosti

Kako je pandemija COVID-a 19 uveliko promijenila način na koji putujemo, to ne znači da su putovanja i dalje nedostižna i zaboravljena, već da su zdravstveno sigurnija nego ranije. Ministarstvo turizma i sporta pokrenulo je projekt „Safe Stay in Croatia“, pomoću kojeg želi svim turistima osigurati prijatan i siguran boravak u destinacijama širom Hrvatske prenosi punkufer.hr. Uživanje u ljepotama i atrakcijama koje nudi Hrvatska od sada je lakše uz Safe stay in Croatia, nacionalnu oznaku sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu.

Terme Sveti Martin smještene na samom sjeveru Hrvatske, stavile su sigurnost, zdravlje i bezbrižan boravak svojih gostiju na prvo mjesto. Stoga su se ne samo kao resort već kao destinacija uključili u projekt Safe stay in Croatia kojeg sprovodi Ministarstvo turizma i sporta. Ovim je Sveti Martin na Muri postala prva hrvatska destinacija u kojoj svi koji pružaju smještaj i ugostiteljske usluge nose oznaku “Safe stay in Croatia”.

Nacionalna oznaka sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu pruža informaciju da Terme Sveti Martin djeluju prema aktualnim preporukama za putovanja, te tako garantuju svakom gostu siguran boravak na temelju usvajanja nacionalnih i svjetskih standarda zdravstvene i higijenske zaštite.

Related posts

Ostavi komentar