Prvo pojavljivanje zaljubljenog para Vuka Kostića i Ane Mihajlovski

Prvo pojavljivanje zaljubljenog para Vuka Kostića i Ane Mihajlovski

Poslije četiri mjeseca zabavljanja Vuk Kostić i Ana Mihajlovski pojavili su se zajedno na premijeri nastavka serije “Južni vetar” u RTS klubu.

Njih dvoje su privukli pažnju svojom pojavom držeći se za ruke.

Nakon četiri epizode, koje su bile sastavljene od scena iz filma, od nedjelje, 16. februara, na Prvom programu RTS-a počinje emitovanje premijernih deset epizoda, koje su snimane nezavisno od filma.

Prema riječima reditelja Miloša Avramovića, snimanje serije je za ekipu filma bilo naporno, ali su ipak uživali u stvaranju novih priča.

„U novoj sezoni imaćemo deset epizoda, što je za nas bila velika stvar, jer smo mogli sad u seriji da preskočimo objašnjavanje likova i da se fokusiramo na neke njihove intimne priče, probleme i sukobe i da se time bavimo deset sati“, rekao je Miloš Avramović.

Miloš Biković istakao je da su pokušali da lik Maraša, kojeg on tumači, prikažu u drugačijem svijetlu.

„On sam pokušava sebe da sagleda u novom svijetlu i da ne bude to što je bio. Pokušava da se promijeni. Koliko će mu to poći za rukom i kako to izgleda, to pratimo u tih deset epizoda“, naveo je Biković. 

Dodao je da su se potrudili da Marašev unutarnji naboj stave u prvi plan.

„Mislim da je to bio pametan izbor reditelja i autora scenarija i da će zbog toga priča biti dodatno uzbudljiva“, naglasio je Miloš Biković.

N.V.

Slični članci

Ostavi komentar