Psihološki profil horoskopskih znakova: Ko je bezopasan, a ko najgori manijak?

 

Američki FBI je uradio psiho profil znakova Zodijaka koje su pokazale da su kriminalci najčešće Rakovi po horoskopu, najviše prevaranta su Strelci, a Jarčevi su svestrani kriminalci skloni finansijskom kriminalu.

 

 

Ovan

Prema FBI-evoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka posjeduju najviše oružja. Bave li se kriminalnim radnjama, najvjerovatnije to rade po ugovoru – odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su kamatari, ucjenjivači ili plaćene ubice.

Prema njihovom psiho-profilu Ovnovi su odlični i u ulozi voditelja pobune pod parolom “napravio sam to i nije mi žao’.

 

Bik

Po učestalosti zločina, Bikovi su drugi znak s najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove iz kojih mogu materijalno da profitiraju, bilo da je riječ o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta.

Najčešće rade sami kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni, a svojim dobicima se neće hvaliti. Ako h otkriju, pokajaće se u nadi da će dobiti oproštaj uz riječi “Nisam mogao da odolim prilici”.

 

Blizanci

Pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po FBI-evoj statistici pri samom su dnu po broju uhvaćenih. Bave li se kriminalom, najčešće je riječ o raznim ‘kombinacijama’ i prevarama, oni nisu tipovi koji hodaju s pištoljem i prijete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja.

Budu li otkriveni, svim silama će nastojati da se izvuku – odavanjem imena drugih učesnika ili bilo čime za što smatraju da im može pomoći. Ne treba se čuditi ako i tada slažu.

 

Rak

Prema FBI-evoj statistici, najviše kriminalaca je rođeno upravo u ovom znaku. Skloni su nasilnim djelima u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je riječ o ubistvima iz strasti ili osvete, te otmicama.

Budući da teško kontrolišu temperament, Rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Kada ih uhvate, djeluju izgubljeno, mada i dalje smatraju da su njihove žrtve to ‘zaslužile’.

 

Lav

Među pripadnicima vatrenih znakova, Lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ipak, uključe li se u njih, to će biti pomno razrađeno, logično i s predumišljajem.

Zbog toga su kao zločinci vrlo opasni i hladnokrvni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje, poput krađi, već ako rizikuju svoju slobodu – to rade zbog moguće velike dobiti ili slave.

 

Djevica

Nakon Ovnova, pripadnici ovog znaka drugi su po učestalosti nošenja ili posjedovanja oružja. Poput drugih pripadnika zemljanih znakova, najskloniji su finansijskim prevarama.

Takođe, mogu biti i provalnici, hakeri, a velike su šanse da budu uhvaćeni jer uprkos dobrim planovima, kada ih otkriju sve brzo priznaju.

 

Vaga

U poređenju s drugim vazdušnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih namiještanja, a specijalnost im je privredni kriminal.

Vrlo su promišljeni i lako barataju sa svojim saradnicima – ljudima kojima oni daju mito ili ga pak od njih primaju. Imaju veze gotovo svuda, a čak i ako ih se otkriju često se izvuku.

 

Škorpija

Uprkos tome što su na lošem glasu zbog svog temperamenta, deveti su na FBI-evoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, pogleda li se presjek serijskih ubistava i psihopata – njih je najviše među Škorpijama.

Oni u kriminalne radnje ulaze bez milosti, što ih čini idealnim plaćenim ubicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povrijeđena sujeta.

 

Strijelac

Dobro se kotiraju na ljestvici uhvaćenih kriminalaca – treći su najbrojniji zločinci. Najčešće se bave raznim prevarama, ali učestvuju i u pljačkama te su vrlo vješti lopovi.

Zanimljiv je podatak i da Strijelci vrlo rijetko povrijede svoje žrtve, što je pokazatelj da u kriminalu učestvuju isključivo radi finansijske koristi, ili čak i nužde.

 

Jarac

Pripadnici ovog znaka su vrlo snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim područjima života, Jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama ‘pucati na visoko’.

Poput drugih pripadnika zemljanih znakova, najskloniji su finansijskom kriminalu, a najviše je uhvaćenih iz redova organizivanog kriminala upravo Jarčeva. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a ako ih otkriju – bježe od zakona.

 

Vodolija

Originalni i domišljati nisu neki veliki zločinci, po FBI-evoj statistici se nalaze tek na 11. mjestu po broju uhvaćenih. Ipak, bave li se kriminalnim radnjama, najveće su šanse da će postati hakeri, ‘gurui’ ili vođe sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobijati na moći. Na zločin ih često podstakne i želja za osvetom.

 

Ribe

Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju uz zločine povezane sa dilovanjem, uzgajanjem ili švercovanjem droge. Mogu švercovati i životinje, ljude ili duvan, a njihovi su zločini uvijek pomalo bizarni – pa i smiješni.

Na spisku kriminalaca nalaze se na osmom mjestu, a završe li u zatvoru, tamo se dodatno povezuju s krimi-miljeom i od sitnih lako postaju veliki kriminalci.

(stil.kurir.rs)

Slični članci

Ostavi komentar