Puf komadi koje ćete obožavati

Puf komadi koje ćete obožavati

Svaki put kada se pojavi nešto novo u svijetu in komada, vrlo brzo shvatimo da je u pitanju već nam uveliko poznat komad, tačnije nešto od recikliranih trendova koji su u nešto drugačijem ruhu ponovo oživjeli. Ovoga puta to nije tako i pritom izgleda odlično!

Decenijama unazad perjana jakna nazemjenjiv je dio garderobe tokom jesenje i zimske sezone, a od prije par godina ovaj prvenstveno sportski komad, imamo priliku da viđamo u kombinacijama sa onima elegantnije forme, poput odela ili stajlinga sa štiklama, pa i haljinama namenjenim za svečane prilike.

Ukoliko ste nešto vještiji sa popularnom mix and match tehnikom stilizovanja, možete postići vrlo trendy i definitivno krajnje efektan look .

Međutim, za ovu zimu dizajneri su imali na umu nešto drugo kada je u pitanju ovaj udobni puff efekat.

A, to su još ljetos recimo, bile sandale sa “jastučastim” gornjim dijelom, dok su torbe načinjene u ovom maniru postale sada već praktično nezaobilazan aksesoar na ulicama metropola.

Najpoznatije modele sa puff efektnom za aktuelenu sezonu izbacile su modne kuće Maison Margiela i Bottega Veneta, a u korak ih prate Off-White, Yves Saint Laurent i Cahnel.

(elle.rs)

Slični članci

Ostavi komentar