Raskinuli Ceca i Bogdan: “Bićemo prijatelji do kraja života”

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović riješili su da stave tačku na emotivan odnos, nakon godinu veze, piše Blic.

Iako je sve djelovalo idilično i da je Ceca našla partnera “za cio život”, neke stvari su se promijenile i njihova ljubav nije opstala.

Naime, sredinom januara prošle godine u javnost je isplivala vijest da su Ceca i poznati beogradski ugostitelj u ljubavnoj vezi. Ova veza je počela malo prije nego što je vijest stigla u medije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile.

Kako Blic saznaje, tokom prethodnog perioda Svetlana i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama. Stekao se utisak cjelokupne harmonije, kao i porodično bliskih odnosa sa obje strane. To je razlog više zašto je ova informacija iznenađujuća i da je na ovu vezu stavljena tačka.

Ceca i Bogdan nisu zeljeli da kometarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su željeli jeste da potvrde ove navode.

“Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života”.

Related posts

Ostavi komentar