Riznica materijala koji vaš dom mogu učiniti otmenim

Riznica materijala koji vaš dom mogu učiniti otmenim
Kako u modi tako i u enteriju postoje trendovi ali i inovacije koje se mijenjaju iz godine u godinu.
Poznati beogradski dizajner enterijera Vladimir Niklanović iz šou ruma “Inovative World” je za naše čitaoce dao neke od savjeta kako vaš dom oplementiti nekim od savremenih podnih i zidnih obloga.

MOZAIK PLOČICE

Mozaik pločice, atraktivnog oblika i toplih boja, izrađene od sjemena amazonskih palmi učiniće vaš enterijer lijepim i savremnim. Sjeme se sakuplja ručno, svake godine, i ne remeti vegetaciji. Mogu se koristiti kao podna i zidna obloga.

ZIDNA OBLOGA

Zidna obloga sačinjena od drvene vune smreče, cementa i vode idealan je proizvod za zvučnu  apsorpciju. Vizuelno, ovo je veoma atraktivna obloga, koja će se najviše dopasti ljubiteljima  industrijskog dizajna zbog svoje široke teksture, ali i mnoštva oblika i boja koji se mogu slobodno kombinovati preslagati po želji.

PODNE PLOČICE

Pločice fluorescentnih boja, ali i one zemljanih tonova će učiniti vaš prostor ljepšim za stanovanje. Tečnost inkapsulirana u središnjem dijelu reaguje na pritisak dok hodate po njima, činiće ove pločice idealnim za prostore u kojima je potreban snažan vizuelni utisak. Zabavaljujući svome koloritu i interaktivnosti koju pružaju, sjajna su mogućmnost za dječju sobu.

M.N. foto: innovative world sajt

Slični članci

Ostavi komentar