Romantično putovanje Sergeja i Kristine Ćetković od kojeg zastaje dah i pokazuje koliko su i dalje zaljubljeni

Brak Sergeja Ćetkovića i njegove supruge Kristine, zajednica je na kojoj bi mnogi pozavidjeli. Bračni par, koji ima dvije ćerke, Lolu i Milu, ne dozvoljava nikome da naruši njihovu porodičnu idilu, a po svemu sudeći sada je otkriveno koliko je sve zapravo idealno.

Naime, na društvenim mrežama osvanula je fotografija pjevača i njegove supruge, sa romantičnog puta u Parizu. Njih dvoje uživali su u čarima grada svjetlosti i stiče se utisak da žive bajku, kao od prvog dana kada su se ugledali.

Njih dvoje se ne razdvajaju iako se Kristina ne eksponira često u medijima, a jednom prilikom, Sergej je otkrio da je suprugu više puta zaprosio, na njihovu godišnjicu.

“Volim da pravim neobična iznenađenja iako me ona danima moli da to ne radim. U sekundi smislim šta bi to moglo da bude. Prošle godine u Italiji, na večeri u restoranu, još jednom sam je zaprosio. Orkestar je svirao za nas, a svi prisutni su aplaudirali. Rekla je: “Da!”, ispričao je Ćetković svojevremeno za “Story”.

Sudeći po pomenutoj fotografiji, ljubav između pjevača i njegove partnerke s godinama je sve jača i jača, a njihov brak je vrlo stabilan, pa čak i bajkovit.

Related posts

Ostavi komentar