Sanja Kužet: Moj osmjeh je nekada maska, u mom životu se ne dešavaju lijepe stvari

Sanja Kužet: Moj osmjeh je nekada maska, u mom životu se ne dešavaju lijepe stvari

Voditeljka Sanja Kužet pojavila se u pratnji supruga Nemanje Živojinovića na 60. rođendanu pjevačice Ane Bekute.

Iako je u društvu supruga ne viđamo tako često na javim mjestima, posebno na događajima gdje se okupljaju poznati, Sanja je ovog puta uživala sa svojom jačom polovinom, a u intervjuu za Blic priznala je da trenutno prolazi kroz izuzetno težak period.
– Privatno se u mom životu ne dešavaju lijepe stvari. Ja sam se večeras potrudila da mimo svih nedaća ispoštujem Anu i da zaista budem pravi prijatelj. Želim da pokažem sebi da neke stvari u životu mogu da gledam opet sa pozitivne strane – rekla je Sanja, koja je samo kratko napomenula da se problemi tiču njenih roditelja, ali nije htjela o tome da detaljiše, već je samo kratko odgovorila na pitanje:
– U pitanju je bolest roditelja.
Uprkos lošim stvarima, voditeljka je vidno bila nasmijana i raspoložena i, kako kaže, s tugom izlazi na kraj profesionalno.
– Moj osmjeh je nekada maska, nekada pravi, ali postala sam surovi profesionalac. To sam dokazala sebi kada sam radila prethodno finale “Zvezda Granda” kada su mi to jutro saopštene neke ružne vijesti – dodala je Sanja.
Na pitanje novinara šta je presudilo da se na proslavi Aninog rođendana pojavi sa suprugom, sa kojim je ne viđamo tako puno u medijima, Sanja je odgovorila:
– Mi smo večeras pozvani kao par i mislim da je to sasvim korektno ako vas neko tako pozove, da se oboje i pojavimo.
(blic)

Slični članci

Ostavi komentar