Sara Jo: Odlazak kod psihologa nije znak slabosti, već snage

Pjevačica Sara Jovanović, prepoznata po umjetničkom imenu Sara Jo, nalazi se na vrhuncu karijere. Godinu za nama pamtiće po nevjerovatnoj popularnosti pjesme “Muškarčina”, koja bi sigurno, da nije bilo neprikosnovene Konstrakte, predstavljala Srbiju na Eurosongu.

Zbog toga je, između ostalog, Sara Jo često na naslovnicama srbijanskih medija, a sada je ukrasila novi broj Lepote i zdravlja.

U tom intervjuu ona je priznala kako je svojevremeno potražila i stručnu pomoć psihologa da bi prevazišla prepreke sa kojima se suočavala.

Zauvijek će, ističe ona, biti zahvalna prijateljima koji su joj pomogli da prevaziđe barijere, strahove i da se prepusti tako važnom koraku.

“Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često to predstavlja na potpuno pogrešan način, zastrašujuće i apstraktno. Iako sam dosta čitala o ovoj temi, i ja sam pred sam odlazak kod psihologa (svjesno ili nesvjesno) doživjela to kao znak slabosti. Iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite i da se suočite sa raznim izazovima i preprekama”, primijetila je Sara Jo, koju je Podgorica na nedavnom City Groove festivalu dočekala ovacijama.

Related posts

Ostavi komentar