Sara Jo progovorila o sukobu sa Nevenom Božović: Vrijeđala mi je inteligenciju

Sukob Sare Jovanović i Nevene Božović još od 2013. godine povremeno se pomene kao tema o kojoj nikada nismo saznali pravu istinu. Akterke ovog sukoba dugo su ćutale o svemu, a sve je, podsjetimo, počelo, kada se 2013. godine pisalo da se grupa “Moje tri” nakon što je predstavljala Srbiju na Evroviziji razilazi.

Sada, gotovo deceniju od tog događaja Sara Jovanović u emisiji “Kontrašou” konačno je otkrila istinu.

“Desilo mi se to sa koleginicom, koja mi je bila jako bliska, koja se našla sa mnom na takmičenju prije 10 godina. U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni”, otpočela je Sara svoju stranu priče.

“Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam vidjela da tu postoji neka ogromna neprijatnost. Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali vidjela sam da si me otpratila sa “Instagrama”. Ona mi je rekla da ju je tako posavjetovala osoba koja joj vodi “Instagram”. Ja sam sjedjela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumijevanje. Sve je palo u vodu”.

O sukobu sa koleginicom Sara je istakla i da joj je žao što su neke stvari među njima i danas ostale nejasne:

“Tako se završilo. Žao mi je jer su neke stvari i danas ostale nejasne, ali prosto ne volim da mi neko vrijeđa inteligenciju”, zaključila je.

(story)

Related posts

Ostavi komentar