Sara Jo, Senidah i Angelina na ovogodišnjem City Groovu

Sedmi festival Mtel – City Groove biće održan u Podgorici od 1. do 3. jula. Kao i prethodno izdanje, i ovoga puta festival će biti održan na sportskim terenima Bemaks arene.

CITY

I ove godine City Groove imaće tri konceptualno različite večeri, pa će tako prvi dan jula publika uživati u nastupima domaćih bendova Milky Waves i Grimm, a onda na scenu stupa popularni bosanskohercegovački reper Edo Majka koji će ujedno gostovanje u Podgorici iskoristiti da promoviše i nedavno objavljeni album „Moćno“. Prvo veče zatvoriće Kiril Džajkovski koji je najavio najluđu žurku u glavnom gradu Crne Gore. Drugu noć obilježiće moderniji zvuk, a prva će imati priliku da se predstavi hrvatska pjevačica Nela. Nakon nje publiku će razmrdati Angelina, pa Sara Jo, a kao zvijezda večeri pojaviće se Senidah.

Poslednji dan festivala proteći će u znaku kako domaćih, tako i inostranih zvijezda. Naime, veče će otvoriti sve popularnija hrvatska kantautorka Lu Jakalić. Predstavnici nove scene, sastav Artan Lili, ponovo se vraća u glavni grad, a pored dobro poznatih starih hitova, publika će imati priliku da čuje i one novijeg datuma među kojima su „Maca“, „Rokenrol posle rokenrola“ i „Geler“. Drugi dio završne večeri rezervisan je za inostrane goste koji prvi put dolaze u Crnu Goru. Australijska pjevačica italijanskog porijekla Gabrilella Cilmi svjetsku slavu je stekla zahvaljujući hitu „Sweet About Me“ a sad će i pomenutu numeru, ali i mnoge druge hitove pjevati na City Groove festivalu. Nakon što Cilimi dobro zagrije atmosferu, publika na terenima imaće priliku da uživa i u hitovima britanskog elektro pop benda Kosheen. Oni se upravo zahvaljujući pjesmama „Hide U“, „Guilty“, „Overkill“, „Catch“, ali i mnogim drugim ne skidaju sa vrhova top lista od početka ovog vijeka.

Ulaznice za drugo i treće veče festivala ostaju po cijeni od 10 eura za veče. Prodajna mjesta su poslovnice Mtel-a u Podgorici, Minhen pabovi, a na dane festivala moći će da se kupe i na biletarnici Bemaks arene. Zbog podrške Glavnog grada ulaz će prvog dana festivala biti besplatan.

Related posts

Ostavi komentar