Sara Jo za Magazinnina: Najljepše nastupe sam imala u Crnoj Gori

Sara Jo novogodišnje praznike provešće radno u Crnoj Gori, a sada je otkrila koliko voli Budvu.
– Mnogo je razloga. Pamtim kada sam završila sa takmičenjem u “Prvom glasu Srbije”, najljepše nastupe sam imala u Crnoj Gori. To je bilo nevjerovatno. Da ostavimo po strani taj poslovni dio, obožavam da idem tamo na odmor, imam puno prijatelja. Ne mislim samo na Budvu, već i ostale gradove. Jako sam srećna što ću provesti i započeti Novu godinu tamo. Prošle godine u Beogradu, ove godine u Crnoj Gori i sviđa mi se da tako malo promijenimo ambijent i publiku.

More često povezujemo sa prvom ljubavlju, je li ima toga i u tvom životu?
-Nikad mi se tamo nije desila ljubav, svakako da imam neke lijepe i ljubavne uspomene.

Da li ćeš početak zime proveseti na snegu ili ćeš ipak otići u neke toplije krajeve?
-S obzirom na to da radimo na albumu, milim da ćemo ostaviti po strani odmore.

Da li postoji nešto što nisi ostvarila i voljela bi da se ostvari u narednom periodu?
-Za početak taj album i malo više sati sna. Neko lijepo putovanje. Ove godine sam bila samo sedam ili osam dana, a voljela bih da sljedeće godine bude minimun četrnaest dana.

Po čemu ćeš pamtiti ovu godinu?
-Ljetnja turneja. Mislim da mi je pjesma “Muškarčina” definitivno obelježila ovu godinu.

Da li ti je teško da balansiraš zbog dečkovog i tvog posla?
-On je vrlo često ovdje, što zbog mene, što zbog njegovog posla. Vrlo rado odlazim tamo, a možemo čak i da pričamo na slovenačkom.

Imamo prilike da te na instagramu vidimo i sa šminkom i bez šminke, da li si razmišljala da se snimaš 24h i da imaš svoj rijaliti?
-Nisam razmišljala. Nije da nije bilo šala na taj račun, zaista je ispunjen dan i mislim da imam zabavno društvo i zabavnog partnera za tako nešto jer su dani ispunjeni smehom i nekim dogodvštinama, ali nisam sigurna da li bi se upustila u tako nešto. Čini mi se da ima previše toga.

Šta ćeš poželjeti tačno u ponoć?
-Da se što prije desi taj album. Ne znma da li su bačene neke kletve na pjevačice koje najavljaju albume već neko vrijeme. Nadam se da će mi taj album obelježiti sljedeću godinu.

Koga ćeš poljubiti u ponoć?
-S obzirom na to da ćemo nastupati tada, mislim da ću prvo svoje plesačice ili Žigu ako će u tom trenutnu biti na sceni sa mnom. Prvu ću čestitati svojoj ekipi i publici, a zatim ću pozvati svoju porodicu.

Je l imaš vremena za izlaske, da li će to biti sada u Crnoj Gori?
-Volela bih iskreno da se opustim i prepustim čarima Crne Gore nakon nastupa. Moram da priznam da sam se zasitila takvih žurki, više volim da odemo na neku večeru i da bude neki hedonistički pristup, da jedemo, da pijemo i da uživamo. To je nešto što me trenutno ispunjava, ne izlasci, ali ko zna, možda će se promijeniti u Novoj godini.

Kakva si kada popiješ koju čašicu više, je li te udari na neke emocije?
-Udari me i na hormone. U mojoj glavi mislim da sam zavodljiva, ali uopšte nisam zavodljiva.

Je l se sjećaš nekog pijanstva?
-Nisam sigurna da li sam imala neko takvom pijanstvo čak i u mlađim godinama. Uvijek sam znala za granicu.

Bilo je raznih komentara na pjesmu “Muškarčina”, da li si nekad zažalila što si tu pesmu snimila i da li su te povredili negativni komentari?
-Ne, ni malo. Mislim da mi je ta pjesma donijela još više nego što smo očekivali. Radili smo ono što nam se radilo, nismo mnogo razmišljali o tome šta će dobro da prođe kod nas. Prepustila sam se ljudima s kojima godinama sarađujem. Slijepo vjerujem Cobiju. Ne bih menjala nastup. Toliko mi se dopao koncept nastupa, da nisam ni željela da imamo spot, već sam željela da ljudi zapamte taj neki mistični nastup.

Šta planiraš da obučeš za Novu godinu?
-Još uvijek ne znam, zacrtala sam sebi da ćemo ove godine na vrijeme zacrtati sve stajlinge jer se uvikek u posljednjem trenutku to radi što je velika muka i za izvođača i dizajnera. Imamo toliko ideja da ne možemo da se opredelimo za jednu.

Je l’ bi se prijavila opet za Beoviziju?
-Ove godine ne, treba mi pauza. Volim da radim stvari kada osjetim neku potrebu i želju. Prošle godine sam to uradila jer mi je bilo jako simpatično što je u Italiji bila Evrovizija i pomislila sam da je to neki znak, očigledno pogrešan.

Da li bi svoj život u Beogradu zamijenila za životom u Ljubljani?
-Mnogo volim Beograd. Imala sam prilike i da putujem i da doživim razne kulture. Ovdje sam osjećam lijepo, ali možda jednog dana, ko zna. Za sada ne planiram to.

R.N. foto: V.Popovski

Related posts

Ostavi komentar