Savjeti vrhunskih modnih stručnjaka: Uz ove detalje i najobičniji autfit će izgledati fenomenalno!

Da biste imali fenomenalan autfit, nije potrebno da potrošite gomilu novca na preskupe komade, trik je u detaljima. Uz pravi odabir aksesoara i najjednostavniji stajling će izgledati fenomenalno.

Ukoliko vam je sva garderoba koju imate dosadila, imamo rješenje. Uz nekoliko savjeta vrhunskih modnih stručnjaka izgledaćete poput prave trendseterke.

Izgledaćete fenomenlano, a nećete morati da potrošite ni dinar. Ove cake svaka žena od stila mora da zna:

1. Zaimljiv kaiš

Osim što će svakom autfitu dati zanimljivu notu, ukoliko kaiš stavite oko struka, učiniće da vaša figura uzgleda poput pješčanog sata. Ukoliko volite jedostavne, monohromatske stajlinge, detalj u vidu kaiša će biti pun pogodak.

2. Aksesoar za kosu

Aksesoari za kosu mogu da utiču na izgled cijelog autfita. Trenutno su jako popularne predimenzionirane gumice za kosu i razne ukosnice. Ovo je definitino najjednostavniji i najlakši način da upotpunite svaku odjevnu kombinaciju.

3. Čarape sa zanimljivom šarom

Ako volite da nosite suknje ili haljine tokom zime, najjedostavniji način da stajlingu date zanimljivu notu je da, umjesto jednobojnih crnih čarapa, izaberete neke sa zanimljivom šarom. Ova trend je postao aktuelan prošle zime, a sudeći prema fotografijama na instagramu, trendseterke su i dalje lude za njim.

4. Torba jarke boje

Crna, siva i braon torba spadaju u klasiku, koja se najlakše kombinuje zbog čega se dame često opredjeljuju za ove boje. Ali, ako se vaša garderobera sastoji od dosta neutralnih komada, vrijeme je da investirate u kožnu torbu jarke boje, kako biste osvježili vaš outfit i dali mu više razigranosti.

5. Marama

Svilene marame su sve popularnije, a mogu se nositi na bezbroj načina – kao kaiš, narukvica, oko vrata, kao detalj na torbi… Za koju god varijantu da se opredelite, izgledaćete odlično. Svaka žena od stila mora da ima u garderoberu nekoliko svilenih marama, u različitim bojama.

(stil.kurir)

Related posts

Ostavi komentar