Sergej Ćetković: Nisam prestao da se radujem praznicima, a uz djecu je to još ljepše i zabavnije

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković uživa u svojoj oazi mira, a supruga Kristina, kao i ćerke Lola i Mila su njegova najveća sreća i zadovoljstvo.

Koliko je korona uticala na vaš život?

-U velikoj mjeri, naravno, kao i kod svih. Cijela ova godina, koja polako ističe, je bila veoma izazovna i teška, ali se nadam da ćemo u 2021. konačno sve ovo ostaviti iza nas i nastaviti normalan život. Ne gubim nadu, vjeru i optimizam da će sve biti dobro.

Dosta vremena provodite sa djecom. Kojim postulatima se vodite prilikom vaspitanja ćerki?

-Pravim porodičnim vrijednostima, onim koja nas uče da cijenimo ono što imamo, da volimo, da dijelimo, da budemo upućeni jedni na druge, da razmjenjujemo emocije i lijepe životne trenutke. Učimo ih da budu dobri ljudi, da izrastu u kvalitetne osobe koje će poštovati kako sebe, tako i druge i da nikada ne odustanu od svojih snova. 

Koje su to situacije zbog kojih sebi kažete da ste srećan čovjek?

-Svaki trenutak proveden sa porodicom, familijom i prijateljima, kao i sa publikom na koncertima, svaka nova pjesma, svaki dječiji osmjeh, putovanje, ljubav kojom sam svakodnevno okružen uz Kristinu, Lolu i Milu. Sve toliko jednostavno, a najveće i najvažnije u životu.

Koliko je kompromis bitan za brak?

-Uz ljubav, poštovanje, razumijevanje i podršku, veoma bitan.

Neko ste ko pjeva i stvara divne balade. Da li vam se nekada desilo da zaplačete kada ste napisali ili čuli pjesmu?

-Često, ali to je dokaz da je pjesma kvalitetna, nastala iz srca i da će izazvati emociju kod slušalaca. Kada me nešto ne pomjeri emotivno onda znam da neće ni druge ljude. Emocije su u muzičkom stvaralaštvu najvažnije, ne treba ih štedjeti, već prenositi kroz pjesme potpuno i iskreno.

Šta za vas predstavlja Nova godina?

-Divan period godine, radost, sreću i mir. Nisam prestao da se radujem praznicima, a uz djecu je to još ljepše i zabavnije. Ova Nova godina će svakako biti drugačija nego sve prethodne, u smislu samog dočeka, ali mi se porodično trudimo da ne izgubimo tu magiju, kao ni vjeru i optimizam da će sve ovo što se dešava biti prošlost u 2021. godini.

Rajka Novaković

Related posts

Ostavi komentar