Severina: Mog sina u školi zaključavaju i fizički zlostavljaju

Severina: Mog sina u školi zaključavaju i fizički zlostavljaju

Pjevačica Severina Kojić je na pres-konferenciji iznijela teške optužbe na račun škole svog sina. Tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju. Iz škole su poručili kako se suzdržavaju od komentara zbog dobrobiti dijeteta.

“Učiteljice Igoru nisu dale da dijete preuzme iz škole već su sina zaključale i fizički zlostavljale. Dobijam prijeteće mailove od svog bivšeg muža Milana, a učiteljice su sina vukle za ramena i stomak. Sin je htio kod mog supruga Igora (31), ali nisu mu dale. To se događa jer mi je otac djeteta (Milan) rekao da će mi oduzeti sina. Milan je navodno platio kampanju Milanu Bandiću, a škola u kojoj se sve dogodilo je pod gradskom upravom. Osjećam da je nešto trulo u Hrvatskoj”, počela je svoje obraćanje na pres-konferenciji pjevačica Severina Kojić (47) pred okupljenim novinarima.

Kako kaže pjevačica, ove informacije je morala javno podijeliti.

“Ja sam jedina majka koja ne smije na Instagramu objavljivati fotke sina jer je moj bivši to riješio na sumnjive načine”, tvrdi Severina.

Direktorica škole kaže da se suzdržavaju od svakog komentara zbog dobrobiti djece jer smatra da svako njihovo dijete zaslužuje da ima spokojno, odnosno mirno djetinjstvo. Inače, cijeli ovaj niz optužbi dolazi uoči odluke suda oko starateljstva nad djetetom. Ročište je zakazano za kraj novembra.

 

(24sata.hr)

Slični članci

Ostavi komentar