Severina: Nisam ubica, niti ću to ikada postati

Severina: Nisam ubica, niti ću to ikada postati

Stara narodna izreka kaže: “U ratu i ljubavi je sve dozvoljeno”. Do koje mjere će sve ići zavisi od samih aktera priče. Danas je u srpskim medijima poput prave “bombe” odjeknula vijest da je regionalna pop zvijezda Severina Kojić u pomoć sadašnjeg supruga Igora Kojića htjela kako navodi njen bivši vjerenik, kralj bakra, Milan Popović,  s kojim ima sina Aleksandra, da ga ubije.

Pjevačica se oglasila na društvenoj mreži Instagram nakon pisanja medija da su navodno ona i njen suprug Igor Kojić pokušali da ubiju njenog bivšeg partnera.

Milan Popović, navodi da je ispred svog doma našao “misteriozni paketić” koji je navodno trebao da ga liši života.

– U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ”dijagnoza”, i neslužbeni status ”ubice” u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan… Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ”pustio” u javnost vijest o pokušaju njegova ubistva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora- napisala je Severina i dodala:

– Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ”borbi” na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice ‘fair play-a’ i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe”, napisala je Severina.

Severina

 

– Nisam ubica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sastav, koji ne funkcioniše, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca…” napisala je pjevačica, dodavši “Daleko mu kuća”, kako glasi njena pjesma sa aktuelnog albuma “Halo”.

M.N.Foto: Screenshoot Instagram

Slični članci

Ostavi komentar