Severina: Ponosna sam i hrabra, vjerujem da je odluka suda privremena

Severina: Ponosna sam i hrabra, vjerujem da je odluka suda privremena

Severina Kojić stala je pred publiku prvi put otkako joj je sud u Zagrebu oduzeo starateljstvo nad sinom Aleksandrom i dodijelo ga bivšem partneru, a njegovom ocu, Milanu Popoviću.

“Moja mama rekla je da će ih sve prebiti”, izjavila je Severina i prokomentarisala odluku suda u Zagrebu u čijoj je areni održala koncert u okviru aktuelne turneje Magic.

Koncert u prijestonici Hrvatske iskoristila je da se sa svojom publikom pomoli.

“Kada imate priliku da se molite sa 20.000 ljudi, onda je ta molitva lijepa. Ona se onda umnožava i ide prema gore. To je samo privremeno, to ne može biti i neće se ostvariti. Snaga je zbog mog sina. Nažalost, nije večeras tu, ali je zato ovdje”, rekla je pop pjevačica pokazavši na srce. Ona je nedavno izdala pjesmu “Rođeno moje” posvećenu nasljedniku.

“Osjećam se ponosno i hrabro, mislim da je tako bilo i ljudima. Svi su čekali tu pjesmu. Moram se zahvaliti i Igoru i njegovoj familiji, imam sreće što imam takvog supruga”, izjavila je Splićanka.

Odluka suda da mali Aleksadar pripadne ocu, a da ga Seve viđa 88 sati nedjeljno, zatekla je region. Mnogi su stali na stranu pjevačice, a ona je zahvalnicu za lijepe riječi uputila putem Instagrama.

“Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu… Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori”, navela je pop zvijezda na društvenoj mreži.

Slični članci

Ostavi komentar