Severina: Suze su dobre samo na sceni, u životu od toga nema ništa

Severina: Suze su dobre samo na sceni, u životu od toga nema ništa

Suze su dobre samo na pozornici, a u stvarnom životu od toga nema ništa. Život morate zagristi i uhvatiti se u koštac s njim, kaže pop zvijezda Severina Kojić.

Ne samo da sprema regionalnu turneju, već se bori za svoja prava kao majke. Na stranicama tabloida je bila posljednjih dana dana jer su joj sina Aleksandra zaposlene u njegovoj školi maltretirale i zatvarale u učionicu da ga ne bi odveo Severinin suprug Igor. Ona ponovo upozorava institucije u Hrvatskoj da treba da rade svoj posao te da ih pritiska njen bivši partner, a otac njenog djeteta, Milan Popović.

“Sina odgajam tako da bude svoj i da sluša svoje srce. Mora da zna da za sve što u životu napravi treba snositi odgovornost. Od mene će, naravno, uvijek imati ljubav, potporu i zaštitu, ali ne želim da ga opteretim svojim obrascima u životu. Naše želje, kako je rekao jedan poznati pjesnik, nisu uvijek najbolje što nam se može dogoditi jer možda i pogrešno želimo. Usmjeravam ga da živi punim plućima, bez straha. Naravno, učim ga i da bude dobar prema ženama jer mislim da su žene pametnije, intuitivnije, emotivnije i uopšteno super bića koja mogu preživjeti i najgore stvari”, kaže Severina.

Naglašava važnost slobode, ovaj put u životu svog sina, kao i važnost fokusiranja na pozitivu.

“Nije istina da su djeca toliko jaka da će preživjeti ako ih baciš među vukove. Djeca su krhka i nježna, mladi softver u koji ubacujemo nove obrasce i ne treba od njih očekivati da budu gladijatori koji se bore u svijetu. Djecu treba učiti da je svijet lijepo mjesto, kao i da treba prihvatiti da su i ružne stvari i situacije sastavni dio života. Ali, kad uveče legne, želim da zbraja samo lijepe trenutke”, zaključuje ona.

(100posto.hr)

Slični članci

Ostavi komentar