Severina: Volim da jedem puno voća i povrća, a to je dobro za tijelo

Severina: Volim da jedem puno voća i povrća, a to je dobro za tijelo
Jedna od najvećih regionalnih zvijezda uvijek je spadala među žene s najboljim tijelom na sceni, no već neko vrijeme se raspravlja i piše o njenoj mršavosti, zbog čega je upoređuje s Anđelinom Džoli i nagađaju razlozi navodnog gubitka kilograma.

Dok jedni hvale kako izgleda a drugi smatraju da su joj obline po kojima je nekad bila poznata sada nestale, pjevačica tvrdi da godinama ima istu kilažu.

– Ja mnogo volim da  jedem voće, ali i povrće, ustvari jedem sve. U zadnje vrijeme jedem jako puno voća, a sada mi prija  šumsko voće, dinje, lubenica- ispričala je Severina za Exkluziv.

Davno ja, kaže, odlučila da svoje tijelo neće zasititi toksinima. -Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz ishrane. Ali, jako volim jesti i mogu puno pojesti-otkrila je.

Dan počinje sa smutijem,  kombinacijom voća i povrća koji zavisi o tome što joj se nađe u frižideru ili što joj se jede u tom trenutku.

– Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomiješano ponekad s bademovim mlijekom i ponekad ubacim malo banane tek toliko da mi da gustoću, ali znada bude dobro i bez toga- rekla je.

Voli da pije zelene čajeve, od matičnjaka i mente.

Severina godinama praktikuje jogu, a trčanje za sinom Aleksandrom smatra najboljim treningom.

– U posljednje vrijeme nisam baš u teretani, nekako mislim da tijelo se ponekad mora i odmoriti. Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro tijelo pa mi je dovoljno čak i jednom nedjeljno, ali ako se spremam za turneju onda idem tri, četiri puta- izjavila je.

Slični članci

Ostavi komentar