Severina: Za ljubav mi nije potreban tutorijal

Severina: Za ljubav mi nije potreban tutorijal

Severina Kojić u posljednje vrijeme uvijek nastupa u trikoima koji otkrivaju sve njene atribute, međutim, na Jahorini se pojavila u crnim kožnim pantalonama koje su joj bile za dva broja veće i crnoj košulji.

– Iskrena da budem, moram vam priznati da mi je vrlo hladno. Zaista volim planinu, ali se uvijek više radujem suncu – rekla je pjevačica na početku razgovora za “Alo!”, a onda otkrila kako njen sin komentariše mamin provokativni stajling.

– Njemu je čudno kada obučem nešto dugačko, na primjer, kada po kući nosim takve stvari. On misli da sam ja neka superjunakinja koja kasno u noć ide i bori se za zlim ljudima – rekla je Seve i otkrila kakve razgovore vodi sa malim Aleksandrom u posljednje vrijeme.

 

– Prije nekoliko dana mi je iznio jednu svoju teoriju i rekao mi da su sve stvari u životu zapravo loše postavljene. On kaže da bi prvo trebalo da idemo na fakultet, pa u srednju i osnovnu školu i tek na kraju u vrtić i tako do kraja života. Eto, moram priznati, ja sam sada u vrtiću – rekla je Seve sa osmijehom.

S obzirom na to da je nedavno objavila novu pjesmu “Tutorijal”, koja je osvojila publiku širom regiona, Severina kaže da je ona nepogrešivi majstor za dobru pjemu.

– Kada birate srcem i kada birate po senzibilitetu, ispada da ste napravili dobar marketing. Očigledno je to tajna u svijetu muzike – kaže Severina, kojoj se kao gost u pjesmi pridružio i Ljuba Stanković, pobjednik “Pinkovih zvezdica”.

– Ljuba je predivno dijete koje se rodilo sa muzikom. Znatiželjan je, veseo, razdragan. Veliki talenat. Takva djeca su rijetka – rekla je pjevačica.

Stih iz njene nove pjesme: “Šta je ljubav, pojma nemam”, postao je nešto što se najviše citira na društvenim mrežama. Kada smo Severinu upitali da li ona zna šta je ljubav, sa osmijehom je rekla.

– Vidim da su ti stihovi napravili potpuni haos. Svi mi smo nekada sigurno bili sami i tada smo sami sebi postavili to pitanje. Ja vam moram priznati da meni tutorijal za ljubav zaista nije potreban. Znam šta je to! – rekla je Severina za “Alo!”.

Slični članci

Ostavi komentar