Sloboda i Vojin slave deset godina braka, a evo kako je izgledalo na vjenčanju

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković danas slave deset godina braka.

Ovaj popularni par uvijek je sinonim za dobar brak pun razumijevanja, a nikada nijesu bili dio nijednog skanda.

Razumijevanje, poštovanje i ljubav učinili su da ovaj brak uspije.

– Kao i svaki drugi brak. Što više zajedničkih tema imamo, veće su šanse da opstanemo. Trudimo se da pronađemo vrijeme za sebe, pošto je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se sa time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom – rekao je Ćetković.

On i Sloboda zajedno odgajaju sedmogodišnje bliznakinje Veru i Milu, a nakon niza sjajnih uloga u serijama i filmovima, pokazali su da je balans između uspijeha u poslu i u privatnom životu moguć.

– Ne mislim da imamo neke manje ili veće probleme od ostalih ljudi. Karijere su nam u uzlaznoj putanji od kako smo zajedno – poručio je glumac, koji je sa suprugom igrao u seriji “Nemanjići – rađanje kraljevine”.

Sloboda je rekla da u njihovom braku sve odlično funcioniše.

– Mi smo 13 godina zajedno i to je baš mnogo, a čini mi se kao da smo tek prije nekoliko mjeseci započeli vezu. Naša ljubav i strast gore istim žarom kao i na početku. Ipak, kada u novinama čitam kako muž hvali ženu i obrnuto, obično već u sljedećem broju glavna vijest bude njihov razvod. Zbog toga ne želim da pričam o tome, mogu samo da kažem da je sve i dalje apsolutno svježe- rekla je za „Stori“ Sloboda.

Glumica koja iza sebe ima brojne uloge i nagrade je za jedan magazin ispričala da u njenom domu ipak postoji podjela na muško-ženske poslove.

– Nikad mi nije prijalo da vidim da muškarac usisava kuću, briše pod ili prašinu. Nisam to ni očekivala ni tražila. Žene su sebe zeznule kad su odlučile da budu ravnopravne sa muškarcima. Vojin se trudi da me zaštiti od muških poslova. Vješt je majstor i sve po kući popravlja, a i vikendicu je sam napravio. Vrlo ozbiljno kuva, čak bolje i od mnogih žena- rekla je Sloboda za magazin “Glorija”.

Sloboda i Vojin upoznali su se na snimanju filma “Zona Zamfirova”, a malo ko je pomislio da će se među njima dogoditi varnice. Na snimanju su se rodile simpatije, iako su oboje tada imali partnere. Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović, a Sloboda je bila u vezi sa rediteljem Jugom Radivojevićem.

Nakon Vojinovog razvoda i kraha glumičine veze, započeli su romansu. Nakon šest godina veze stali su pred oltar, a vjenčanje je bilo tajno. Kum na sklapanju braka je bio njihov kolega, Nikola Ďuričko. 2008. godine dobili su bliznakinje, ćerke Milu i Veru.

R.N. foto: promo, instagram

Slični članci

Ostavi komentar