Snežana Dakić: Muškarci na Balkanu su seksualno opterećeni

Snežana Dakić: Muškarci na Balkanu su seksualno opterećeni

Poznata voditeljka Snežana Dakić nedavno je morala da blokira upornog udvarača koji joj je slao ljubavne poruke, a kada je o seksu riječ, kaže da je izuzetno obazriva, te da nije za kombinacije na jednu noć.

– Nisam pristalica seksa za jednu noć jer takva kombinacija uvijek proizvede krivicu. U ovoj zemlji muškarci su seksualno opterećeni, jure recke, nisam za tako nešto, iako ne osuđujem. Ako neko ima potrebu da bude sa nekim s kim se poslike više neće vidjeti, okej, ali generalno se sa mnogo osude gleda na žensku stranu kad su u pitanju takve kombinacije – kaže Snežana Dakić za “Blic”.

Ona nam je otkrila da je nedavno imala izuzetno neprijatno iskustvo sa navaletnim udvaračem kojeg nije mogla da se riješi, pa ga je na kraju blokirala.

– Neprestano mi je slao ljubavne poruke, i to kilometarske sadržine, iako sam mu jasno stavila do znanja da nema mogućnosti da budemo u vezi. Na kraju sam morala da ga blokiram. Jednostavno, ne želim da dopustim da se nečija mašta razvija, jer zaista ima poremećenih – priča Snežana Dakić.

Ona ističe da je veliki broj žena javnih ličnosti san muškaraca, kao i obrnuto, i da sve to ide uz harizmu, ali posebno uz famu koju vuče taj javni posao.

– Nikada nisam bila opterećena izgledom i time da li sam nečiji san. Zapravo, nisam mislila da su ljepota i izgled moj adut. U današnje vrijeme više nego ikada se traži jedan savršen izgled u javnom poslu i da si vitka i da nemaš stomak i celulit, da ti je ravna kičma, da si odmorna, jedra, vedra. Taj diktat lkepote je danas i više nego nametnut i mnoge javne ličnosti su opterećene – smatra Snežana, koja je urednica na “Hepiju”.

Snežana je viđena na jednom događaju u Narodnom pozorištu, a kako je tada nosila naočare, na pitanje da li je to da bi bolje vidjela nekog muškarca kaže.

– Veoma teško da ću nekog muškarca da vidim u pozorištu, nažalost. Prošla su vremena kada su interesantni, oni koji bi bili moja ciljna grupa, dolazili u pozorište. Uostalom, mogu da vidim nekog zgodnog baletana, ali oni su najčešće orijentisani drugačije, čast izuzecima, ali prosto to nije tajna – ispričala je Snežana Dakić u jednom dahu.

Slični članci

Ostavi komentar