Srđa Lubarda dobio nagradu na Mad Mood Milano Fashion Week

Direktor Modne komore Crne Gore, organizacije koja stoji iza crnogorske Nedjelje mode, Srđan Lubarda, nedavno je, u društvu modne dizajnerke Marine Banović, prisustvovao manifestaciji Mad Mood Milano Fashion Week, koja se održala u Italiji i tom prilikom od inostranih kolega dobio i priznanje.

U razgovoru za “Vijesti” Lubarda je otkrio da je na Mad Mood MFW događaju dobio nagradu za promociju modnih dizajnera iz Južne Italije u Crnoj Gori, ali i da je to bilo veliko iznenađenje, jer mu organizatori nisu to najavili prije dolaska, a osvrnuo se i na predstojeći crnogorski Fashion Week, na čijim pripremama uveliko radi iako se održava na jesen.

“Nagrada koju smo dobili u Italiji je bila ujedno i iznenađenje, jer nam nije rečeno da ćemo dobiti nagradu, već sam samo pozvan kao specijalni gost. Bilo je prijatno iznenađenje kada su me prozvali na scenu”, prepričava Lubarda, a zatim otkriva više o samom događaju Mad Mood MFW.

“Riječ je o tradicionalnoj manifestaciji u organizaciji Mad Mood Milano Fashion Week platforme, koji se održava u gradu Brindisiu u regiji Puglia. Nagrada sam dobio za saradnju i promociju modnih dizajnera iz Južne Italije kod nas”, pojasnio je on.

Kako kaže, ovakva priznanja su za njega veoma značajna, naročito jer dolaze od inostranih kolega iz zemlje koji je između ostalog u svijetu poznat i po modi.

“Priznanja su izuzetno značajna, posebno ova nagrada koja je internacionalna i dolazi iz Italije koja je kolijevka mode. Ovo je ujedno promocija naše modne scene, Crne Gore i Montenegro Fashion Weeka”, ističe sagovornik “Vijesti”.

Uz njega je, ovoga puta bila crnogorska modna dizajnerka Marina Banović, koja je na Mad Mood MFW-u predstavila i svoje radove, a osim njenog talenta i prepoznatljivog rada, za to je zaslužna i preporuka Modne komore Crne Gore.

“Mi uvijek uputimo poziv svim dizajnerima za učešće na određenim manifestacija. Poznato je da su zahvaljujući Modnoj komori Crne Gore mnogi dobili priliku da se predstave i da se čuje za njih. Ovog puta je to bila Marina koja važi za kumu Fashion Week Montenegro manifestacije, jer mi je ona i predložila da organizujem Nedjelju mode u Crnoj Gori. Sa Marinom imamo sjajnu saradnju već dvadeset godina”, istakao je Lubarda.

Foto: Mad Mood MFW

Related posts

Ostavi komentar