Srpska blogerka doji sina u avionu, pa održala lekciju svim mamam

Srpska blogerka doji sina u avionu, pa održala lekciju svim mamam
Sprska blogerka Anastasija Đurić ovih dana uživa na Crnogorskom primorju, a prije nego je dobutovala u našu zemlju ona je u avionu na putu za Tivat dojila sina Andreja, te fotografiju objavila na društvenoj mreži instagram.
– Iako postoji mnogo teksta i emocija iza ove slike (i iako nisam mislila da ću ikada postaviti ovakvu sliku), probaću da budem što kraća. Juče (14. avgust 2019) je bio važan dan za nas jer je Andrej imao svoj prvi let, a ja sam bila uplašena kako će sve proći, što sam i podijelila sa vama na storiju. Imali smo sreće da je sve prošlo savršeno. Osjećam da ste svojom energijom pomogli i vi, i hvala vam na tome! Malo je reći da sam zahvalna- počela je Anstasija pa nastavila:

– A sada malo o dojenju. Tražili ste i snimila sam video o prva tri mjeseca dojenja (još uvijek nisam objavila), i onda se desilo nešto što nas je skroz poremetilo, toliko da sam morala da mu dam formulu. Formuli ništa ne fali i podržavam je i kada je stvar izbora a ne moranja ali ja prošto nisam mogla da se pomirim sa tim. Željela sam opet da ga dojim iako je u tom trenu djelovalo nemoguće. Prevazišla sam sav taj stres i zainatila se, i na kraju uspjela. Hvala i mojoj dragoj Mileni na svim savetima. Ljudi, Andrej je sisao i prespavao cio let, bukvalno 50 min. I iako je let kasnio dva sata i bili smo na aerodromu skoro cijeli dan, bio je jako dobar. Ne smijem ni da napišem, ali izgleda da su i grčići prestali (čitaj – ja sam jedna stećna žena). Iako je #worldbreastfeedingweek možda prošla, avgust je svakako mjesec dojenja i moram još da vam se pohvalim da sam pored aviona juče dojila Andreja u jednom restoranu, jer ipak #bebabiragde i mama je konačno uspjela da prevaziđe momenat neprijatnosti. Sada Andrej i ja uživamo u pogledu na more, presrećna sam što smo malo pobjegli od kuće (i ambrozije), a vas da čujem / kakva su vaša iskustva sa dojenjem mame- napisla je srećna mama.
R.N.

Slični članci

Ostavi komentar