Steak House: Mjesto gastronomskog užitka

Ako ste u dilemi gdje da predahnete, povedete drage goste ili možda za 8. mart povedete na ručak ili večeru svoju voljenu evo predloga za vas.

Steakhouse Grill, Fish & Meat restoran je prvi i jedini originalni steakhouse koncept u CrnojGori, u strogo centru Podgorice, gdje se u predivnom ambijentu nudi izvanredan gastronomski užitak.

Svježi sastojci spremljeni po originalnim domaćim receptima čine ovaj restoran prepoznatljivim mjestostom.

Gastronomske ukuse Crene Gore možete osjetiti kroz kombinaciju primorske svježe ulovljene ribe spremljne na grill/u, tradicionalnim kontinentalnim crnogorskim jelima i stekova koji su pripremljeni posvjetskim steakhouse-a.

Glavni adut stekova ovog restorana leži u pažljivo biranom mesu sa crnogorskih gazdistava, u MIRBASA zatvorenom roštilju na ćumur, vrhunskog kvaliteta proizvednog od najkvalitetnijeg čelika, koji do savršenstva termički obradi svaki dio steka. Gosti restorana takođe dobiju svoju malu peć, na kojoj sami kontrolišu protok vazduha i kreiraju svoj savršen zalogaj!

Doručak na bazi švedskog stola, ručak, večera, ili samo kafa sa prijateljima, u domaćinskom i prijateljskom okruženju, su momenti koji će vašu slučajnu posjetu pretvoriti u jednu lijepu naviku.

Mjesto koje će vas već na prvi pogled osvojiti potražite u Karađorđevoj1, u Podgorici

Slični članci

Ostavi komentar