Stigao prvi trejler za“Deadpool 2”: Stefan Kapičić otkriva detalje novog filma

20th Century Fox je objavio dugo očekivani trejler za “Deadpool 2”, pod nazivom „Deadpool upoznaje Kejbla“. Nastavak donosi novu priču u kojoj ćemo gledati Vejda Vilsona (Rajan Rejnolds) kako se nadmeće sa Kejblom (Džoš Brolin), mutantom s metalnom rukom iz budućnosti čija prošlost je veoma zamršena. U filmu ćemo gledati još jednu novu ličnost – mutantkinju Domino, koju tumači glumica Zazi Bits. Kao i u prvom dijelu, i u novom filmu o omiljenom anti-heroju, u ulozi Kolososa naći će se poznati srpski glumac Stefan Kapičić.

25299336_1501267456635183_4585293023509732142_n

Sin poznatog košarkaša Dragana Kapičića kaže:

“Počelo je – na radost svih nas u ekipi Deadpool 2! Srećni smo što konačno možemo da podijelimo dio uzbuđenja koje nas čeka od 17. maja. Ono što donosi nastavak je nešto što niko ni u najluđim snovima ne može da očekuje,“objašnjava Kapičić.

On je drugi dio filma „Deadpool“ okarakterisao kao dostojan nastavak fenomenu prvog dijela, koji je porušio sve rekorde.

„Još uvijek sam uključen u postprodukciju filma sa Rajanom Rejnoldsom i Dejvidom Ličom, tako da mogu samo sa ponosom da dodam da nikad nisam bio zadovoljniji kako sam odigrao Kolosusa i kakav je cjelokupan film“.

Slični članci

Ostavi komentar