Stiže “Bajka” kao pomoć budućim mladencima

Stiže “Bajka” kao pomoć budućim mladencima

Jedanaesto okupljanje najboljih iz oblasti planiranja i organizacije vjenčanja u Crnoj Gori biće organizovano od četvrtka, 6. februara do subote, 8. februara, u podgoričkom šoping molu Delta City.
Sajam vjenčanja Vaša Bajka, prepoznat je kao najljepši i najsvečaniji događaj na godišnjem kalendaru događaja koji se organizuju u najpopularnijem crnogorskom šoping molu, a za takav utisak su najzaslužniji učesnici koji svoje izložbene prostore pretvore u predivne kutke i tako, na najbolji način, predstavljaju svoju ponudu i usluge.
Ovaj sajam će biti idealna prilika za buduće mladence da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno za organizaciju najsvečanijeg dana u svom životu:
-Preporučujemo svima koji uskoro stupaju u bračne vode da posjete sajam vjenčanja i upoznaju se sa kvalitetnom ponudom, ali i ostvare direktnu komunikaciju sa onima koji im mogu značajno olakšati pripreme. Poznato je da organizacija vjenčanja može biti veoma stresna i upravo je zbog toga ovaj sajam odlična prilika za mladence da sebi značajno olakšaju posao tako što će na jednom mjestu saznati sve što ih zanima, čuti korisne savjete i preporuke, uživo vidjeti reprezentativne dekoracije i opremu, ali i steći pravo na specijalne popuste koji su aktuelni tokom sajma“, ističe Danijela Knežević ispred agencije i dodala:

View this post on Instagram

Elegantno💫💫💫

A post shared by Jovana 067/170707 (@kreiraj_sam) on


-Preporučili bismo mladencima i da prate Instagram profil i Facebook stranicu Vaša Bajka jer je u toku najavna kampanja tokom koje predstavljamo sve učesnike pa i na taj način mogu saznati što ih očekuje tokom sajma i isplanirati svoju posjetu. Tokom sajma ćemo, u saradnji sa učesnicima, organizovati i prateće sadržaje poput revija vjenčanica i muških odijela, foto sesija sa profesionalnim fotografima i degustacija slatkog i slanog programa, a program sa detaljnom satnicom ćemo objaviti uskoro.

Kao i prethodnih godina, tokom sajma će biti organizovana i nagradna igra za posjetioce, sa vrijednim nagradama koje će obezbijediti učesnici. Radno vrijeme sajma vjenčanja biće od 10 do 22 sata, sva tri dana, a svečano otvaranje će biti upriličeno u četvrtak, 6. februara, u 18 sati.

M.N.

Slični članci

Ostavi komentar