Sve žene su gledale samo u savršene Melanijine čizme: Ovo je najmoderniji model sezone, super su elegantne, ali i ekstra udobne

Sve žene su gledale samo u  savršene Melanijine čizme: Ovo je najmoderniji model sezone, super su elegantne, ali i ekstra udobne

Melanija Tramp je sinonim za dobar stil, a gotovo da nije imala nijedan modni kiks još otkako je stupila na funkciju prve dame Amerike.

Zato i nije čuda što nas uvijek iznoda oduševi, pa izuzetak nije bilo ni humanitarno druženje u vojnoj bazi u Vašingtonu.

Lijepa Slovenka podržala je organizaciju koja proizvodi i dodjeljuje igračke djeci kojoj je to potrebno, a ovom prilikom blistala je u elegantnom, ali i nepretencioznom izdanju, koje lako može da se iskopira s obzirom da je iskombinovala nekoliko osnovnih komada.

Gospođa Tramp je uklopila toplu, bijelu, vunenu rolku sa Gucci plisiranom suknjom sa dugmićima u nude boji, a tankim crvenim kaišim istakla je svoj vitak struk.

No, zvijezda njene kombinacije bile su crvene kožne čizme do koljena sa nešto debljom, stabilnom štiklom, kakve su i inače najmodernije ove sezone.

Elegantne su, a ipak veoma šik i udobne i mogu se nositi od jutra do večeri. Sličan model izbacili su gotovo svi brendovi, kako oni luskuzni, tako i high street, a slavne ljepotice ove zime praktično ne skidaju ovaj model.

(blic zena)

Slični članci

Ostavi komentar