Tip farmerki koje morate da imate

Tip farmerki koje morate da imate
U trendu su već izvesno vrijeme, ali to nije nikako razlog zašto su baš toliko omiljene.

Iako većina ovaj model smatra pomalo odvažnim, je zaista upadaju u oko, ukoliko tragate za farmericama koje će pomoći da vizuelno izdužite figuru, onda je to definitivno croped jeans.

Ovo su razlozi:

1. Lako ih je kombinovati

Čak i kada ne možete da odaberete šta da obučete, vaše crne farmerice će vas uvijek spremno dočekati. U njima vrlo lako možete izgledati i elegantno. Kombinuju se sjajno sa košuljama, običnim majicama, kratkim i dugim topovima, bluzama, džemperima – ma svemu!

Gornji dio samo treba prilagoditi raspoloženju, a ostalo prepusti ovom modelu farmerica koje su noseći dio outfita.

2. Stanjena figura  

Nikada nismo dovoljno mršavi, zar ne? Ovaj model sječenog jeansa u kombinaciji sa tamnom bojom vizuelno izdužuje noge i ujedno ih tanjiti. Upravo farmerice skraćene dužine pažnju usmjeravaju na područje oko zgloba, zbog čega izgledamo više i mršavije.

3. Izaberi svoj stil 

Sječene nogavice farmerica model su koji poseduje dosta varijacija. Velik izbor samo je još jedan plus za njih jer možete birati između onih sa užim nogavicama, boyfriend stilom, zvonaricama… Omiljeni model izaberite prema formi svog tela kako bi istakli ono što smatrate svojom prednošću. Visok ili niži struk, uže ili šire nogavice, baggy ili slim.

(24sata.hr)

Slični članci

Ostavi komentar