Top tri stvari koje morate imati ovog ljeta, a vidjeli smo kod naše influenserke

Malo amo istražili instagram profil crnogorske influrenserke Jovane Jovanović i zapazili koje to modne detalje svaka žena mora da ima ovog ljeta.

OVERSIZE HALJINA

Povratkom predimenzioniranih sakoa, pantalona širokih nogavica te ogromnih majica koje se pozajmljuju iz muškog ormara, haljine koje prate siluetu tijela takođe polako odlaze u zaborav.

Da i udobnost može biti chic dokazuju svi navedeni odjevni komadi, ali i ovaj model haljina koji je postao pravi modni hit koji ćete viđati posvuda ovog ljeta. Riječ je o tzv. “ružnim” haljinama koje krojem podsjećaju na spavaćice vaših baka, a krase ih široki naduveni rukavi, visoki ovratnik i kroj koji pristaje baš svima jer ne prati liniju tijela, već se od grudi širi u A-kroj.

Ovaj praktičan model haljine sakrće sve što želite sakriti te vam pritom pružiti udobnost, prozračnost i chic izgled.

TORBA ZA LJETO

Oversize haljinu možete iskobinovati s slamnatom torbicom, a još bolje uz onu koju je ručno pravljena samo za vas sa providnim rebrasrim detaljima spevijalnog materijaa koja će u slučaju da vam se nešto prospe lagano obrisati, a trag se neće primijetiti. Takve nedoljive torbe možete naručiti OVDJE.

PANTALONE SA DUBOKIM STRUKOM

Sigurno ste primijetili da su već neko vreme na modnoj sceni aktuelni modeli pantalona, kao i farmerki, sa dubokim strukom, dok je plitki struk odavno postao modna prošlost. 

Ono što je posebno dobro, jeste da ovaj kroj komplementira ženskoj figuri, čineći je vitkijom i ženstvenijom. Takođe, vrlo je zahvalan za kombinovanje i uklapanje u različite modne stilove.

M.N.

M.N.

Related posts

Komentar on “Top tri stvari koje morate imati ovog ljeta, a vidjeli smo kod naše influenserke

  1. Ivana

    Rijetko normalno prizemno bice , odlicno za saradnju i komunikaciju.

Ostavi komentar