Trendovi koji su do juče smatrani modnim grijesima

Trendovi koji su do juče smatrani modnim grijesima

Svaka epoha ima svoje modne trendove. Ono što je juče bilo in, danas je out. Ponekad je i obrnuto, a upravo takvi slučajevi će biti tema našeg teksta.

Saznajte u narednim redovima kojih pet sadašnjih modnih trendova je do prije samo nekoliko godina bilo predmet poruge.

Torbice oko struka

Torbice oko struka su donedavno nosili samo kondukteri u gradskom prevozu i prodavci kikirikija i semenki na utakmicama. Danas, međutim, njih prodaju i tako renomirane modne kuće kao što su Fendi i Chanel.

Sandale sa čarapama

Nošenje sandala sa čarapama je oduvijek smatrano nedopustivim. Nešto se očigledno promijenilo u svijetu mode posljednjih godina, jer je to postalo ne samo prihvatljivo, već i trendi.

Suknje preko pantalona

Brendovi kao što su Gucci i Givenchy su progurali ovakav izgled na svojim revijama, pa je sada on došao i do običnih ljudi. Stilisti preporučuju da kombinujete suknju (ili haljinu) sa pantalonama u istoj boji.

Minđuše na jednom uhu

Nošenje minđuše na samo jednom uhu još uvijek se ne smatra potpuno prihvatljivim, ali neće proći dugo do trenutka kada vas više niko neće pitati gdje vam je druga minđuša kada se odlučite za ovaj look.

Trenerke u kombinaciji sa cipelama na štiklu

Nakon što smo se navikli da vidimo haljine u kombinaciji sa patikama, bilo je samo pitanje vremena kada će ljudi početi da nose trenerke u kombinaciji sa cipelama na štiklu, piše Brighside.

(citymagazine)

Slični članci

Ostavi komentar