U 40. njen ten izgleda fenomenalno: U ove proizvode se kune Kejt Holms

U 40. njen ten izgleda fenomenalno: U ove proizvode se kune Kejt Holms

Kejti Holms je napunila 40 godina, a njena koža izgleda nevjerovatno dobro. Blistav ten je ono što prvo primijetite na njoj. Kako joj polazi za rukom da održi kožu tako blistavom i mladolikom, otkrila je u intervjuu za Vog.
Donosimo vam 6 proizvoda u koje se glumica kune.

Lice čisti kremastim gelovima
Gelovi kremaste teksture jako prijaju njenoj koži, pa ih nikad ne zaobilazi. Čišćenje lica je obavezan ritual pred odlazak u krevet. Nikada joj se ne dogodi da na spavanje ode prije nego što skine šminku i temeljno očisti kožu.

Maske za lice redovno koristi
Proizvod bez kojeg ne može da živi je definitvno maska za lice. One od tkanine koje obezbjeđuju koži dovoljnu količinu hidratacije su joj omiljene. Trudi se da ih koristi jednom nedjeljno.

Serumi za lice
Nakon 40-te godine, ovaj proizvod je obavezan. Serumi sadrže veću koncentraciju hranjivih materija, pa samim tim obezbjeđuju veću negu. Obavezan su dio njene noćne rutine, jer su odlična prevencija od nastanka bora.

Hidratantne kreme
Pored seruma, ona koristi i kreme koje hidriraju kožu i obezbeđuju joj dovoljnu količinu vlažnosti. Ove kreme učine da koža oživi i zablista u punom sjaju. Uz redovnu upotrebu, rezultai ne izostaju.

Koristi isključivo prirodne proizvode
Bilo da je riječ o kozmetičkim proizvodima koje stavlja na kosu ili na svoju kožu, Kejti pazi da su prirodni i bez jakih hemikalija. ‘”Koliko je važno voditi računa o onome što unosimo u organizam, jednako važno je i kakve proizvode nanaosimo na kožu.”

Voli da se prepusti rukama profesionalaca
Kad god ima priliku ode u kozmetički salon. “Nemam omiljeni tretman, uvijek isprobam neki novi koji mi preporuči kozmetičarka. Vjerujem im, jer su oni profesionalci.”

Tokom godina rada na filmu i snimanja naučila je i nekoliko caka kojima prikriva sitne nedostatke:

Rumenilo u prahu uvijek nosim sa sobom
“U svom neseseru uvijek imam rumenilo u prahu. To je moj omiljeni bjuti trik, jer mali sloj ovog proizvoda će učiniti da u trenutku izgledate svježije i odmornije.”

Puder sa diskretnim sjajem
“Puder u prahu koji ima malo šljokica u sebi je nešto što je obavezno u mojoj rutini. Kada nanesem tečni puder, ovim u prahu ga setujem. Tako šminka bude postojanija, a lice dobije lijep sjaj, a koža djeluje savršeno.”

Bijela sijenka čini čuda
“Kada ne spavam dovoljno, ovaj trik je pravi spas. Bijela sijenka ili neka svjetlije nijanse kada se nanese na uglove očiju i ispod obrva učini u trenu oko krpunijim i odmornijim.”

(kurir)

Slični članci

Ostavi komentar