U Razvojnom centru zabava za najmlađe

U Razvojnom centru zabava za najmlađe

U Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici za narednu sedmicu pripremiljene su tri besplatne radionice. Roditelji sa djecom jaslenog uzrasta imaće priliku da se prijave za učešće na razvojnoj radionici i otklone brojne nedoumice o rastu i razvoju djeteta, u razgovoru sa psihologom. Osnovnoškolci će stvarati novogodišnje čarolije upotrebom različitog materijala.

U srijedu, 11. decembra u 19 sati biće održana kreativna radionica – Snješkaste čestitke.

Bliži nam se vrijeme darivanja, a šta ima ljepše od lijepih želja u veselim zimskim čestitkama. Upravo će na kreativnoj radionici Snješkaste čestitke djeca imati priliku da sa grafičkom dizajnerkom Slađanom Bajić Bogdanović naprave vesele i atraktivne čestitke koristeći tehniku otiskivanja boje dlanom, a zatim se kreativno izraziti kombinujući crtež i kolaž. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 5 do 10 godina, a broj mjesta je ograničen na 15.

U petak, 13. decembra u 19 sati počinje radionica pod nazivom Novogodišnje dječje maštarije, namijenjena djeci uzrasta od 6 do 12 godina.

Na ovoj radionici mališani će upotrebom različitog materijala praviti novogodišnje ukrase za jelku. Na taj način razvijaće kreativnost, motoriku, strpljenje ali stvaraće i svoju čaroliju. Napravljene maštarije iskoristiće kao personalizovane ukrase za svoje jelke. Radionicu vodi Vesna Pejović, a broj mjesta je ograničen na 15.

Radionice se realizuju u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, u sklopu projekta Razvojna – edukativna učionica.

Slični članci

Ostavi komentar