Uz body pump oblikujete i jačate tijelo

Uz body pump oblikujete i jačate tijelo

Pjevačica i instruktorka body pumpa  Andrijana Božović već godinama je na pravi put izvela mnoge ljude kada je u pitanja ova vrsta treninga.

BODYPUMP je trening sa šipkom i tegovima koji oblikuje i jača tijelo. Trenutno se sprovodi u više od 13 000 klubova širom svijeta. Ovo  je trening sa opterećenjem i stoga je idealan za sve one koji svom uobičajenom aerobnom treningu žele da dodaju i trening snage. Kombinacija sjajne muzike, neuobičajene koreografije i inspirativnih instruktora motiviše vježbače do posljednjeg minuta treninga.

BODYPUMP je jedinstvena formula kojom ćete oblikovati figuru i izgubiti višak masnoće, a ujedno ojačati tijelo i samopouzdanje podići na viši nivo.

TAJNA JE U PONAVLJANJIMA:
Kjučni moment BODYPUMP-a je efekat velikog broja ponavljanja koji brzo omogućuje transformaciju tijela. Efekat velikog broja ponavljanja odbacuje tradicionalnu misao o dizanju velikih težina iznad glave. Ovdje imamo male do srednje težine, i veliki broj ponavljanja. Toliko je jednostavno, i u tome i jeste čar efekta velikog broja ponavljanja. Tokom tipičnog BODYPUMP časa imaćete i preko 800 ponavljanja za 55 minuta! U poređenju sa standardnim treningom u teretani to je 4 puta više nego što prosječna osoba može postići sama.

BODYPUMP koristi efekat velikog broja ponavljanja kako bi vam priuštio izvajana ramena, definisane bicepse i tricepse, snažne i vitke noge, snažnu zadnjicu i stabilna leđa. Koreografija je specifična za svaku od oblasti tako da topite više masti, sagorijevate kalorije i bivate snažniji bez prenaglašenog bildovanja mišića.To znači da dobijate izdužene mišiće i zategnutu, snažnu muskulaturu, i to za kratko vrijeme!

Kao i svi drugi Les Mills programi i BODYPUMP se obnavlja na svaka tri mjeseca, novom muzikom i novim koreografijama.

BENEFITI:
Uvećanje snage i opšteg nivoa kondicije, oblikovanje mišića, uvećanje samopouzdanja.

 

Slični članci

Ostavi komentar