Uz ove komade bićete šik i moderni!

Dovoljan je jedan pogled na ponudu bilo koje modne kuće da nam bude jasno koje ćemo trendove nositi sljedećih mjeseci – i vjerujte nam, biće ovo jedno modno bogato proljeće!

Trendovi dolaze i odlaze, a baš kao što se mijenjaju sezone, mijenjaju se i modni komadi koje volimo, želimo i obožavamo da nosimo tokom godine. Imamo osjećaj da nam je ove godine od onih koji ih diktiraju stiglo više trendova nego ikad do sada. Možda samo zato što toliko žudimo za toplijim vremenom, suncem i kratkim rukavima, ali već smo se davno počeli da se pripremamo za proljeće i nove komade koji krase kolekcije za sezonu proljeće/ljeto. Dovoljan je jedan pogled na ponudu bilo koje modne kuće da nam bude jasno koje ćemo trendove nositi sljedećih mjeseci – i vjerujte nam, biće ovo jedno modno bogato proljeće!

 

1. Saten i čipka

Ova dva materijala postala su razlog zašto se veselimo toplijem vremenu. Saten i čipka nalaze se svuda! Od majica i suknji pa sve do cipela i pantalona. U nekim slučajevima ovi se materijali kombinuju zajedno i na taj način ostavljaju poserban stajliš utisak. Nama su ipak favoriti satenske suknje i čipkani topovi koje se mogu nositi još dugo nakon završetka proljeća.

1427417_karleusa_ls-s

2. Ukrasi za kosu

A ne ne, više nije važno imati samo dobru frizuru, sada glavu treba ukrasiti i s drugim dodacima: turbani, marame, šeširi, kape, kopčice, gumice, rajfovi – ovaj trend nećete moći da izbjegnete ovog proljeća. Osim što su super moderni i šik, ovakvi modni dodaci mogu da vam pomognu da vam frizura uvijek buude uredna i da  pritom ne narušavaju cjelokupni izgled.

 

3. Životinjski print

Definitivno uzorak proljeća! A ako ste mislili da će to biti karirano, prevarili ste se. Životinjski uzorci uvijek su nekako tu, ali ove će sezone dostići svoj vrhunac popularnosti. Životinjski print najviše vlada modnim detaljima poput cipela, torbica i marama, ali ne brinite – i omiljena haljina leopard uzorka ovog proljeća če biti komad vrijedan pažnje!

maxresdefault (3)

4. Lila boja

Pa nije je Panton bezveze proglasio bojom godine. Ova pastelna, blijedo ljubičasta nijansa pravi je hit koji ćemo obožavati kroz cijelu proljećnu, ali i letnju sezonu! Nosi se na svemu, a favorit su kaputi i prsluci ove nijanse.

5. Pletene torbe

Pletene torbice su ekstra popularne ovog proljeća, a dolaze u svim veličinama, oblicima i bojama. Već ih sada volimo i želimo da nosimo sa svim onim divnim lepršavim haljinicama i topovima s karnerima koji su nam sinonim za proleće. Totalno romantične, ali i moderne – pletene torbice su trend koji obožavamo i jedva čekamo prve zrake sunca da ih ponosno pokažemo i prošetamo!

(Kurir.stil)

Slični članci

Ostavi komentar