Veliki nedjeljni horoskop, koji znak čeka veliki priliv novca a kome nailaze loši dani

Šta će vam donijeti narednih sedam dana, bar kada se zvijezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u nedjeljnom horoskopu koji donosi portal Astrolook.com. Bilo kako bilo, ne zaboravite da nabacite osmijeh, uz njega sve je lakše.

Ovan

Umijete da procijenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup ili redosled poteza pred saradnicima. Obratite pažnju na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiji uticaj ili postupke, lagano gubite emotivnu kontrolu. Ipak, sve ide ka pozitivnom raspletu. Pokažite da imate više povjerenja u partnera.

Bik

Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, ali nemate dovoljno energije da se istovremeno angažujete na više strana. U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite sve korisne sugestije ili riječi kritike koje vam upućuju bliski saradnici. Željeli biste da uspostavite bolju kontrolu nad novim događajima u ljubavnom životu, međutim ništa značajno ne možete da učinite bez prethodnog dogovora sa svojim partnerom.

Blizanci

Prihvatili ste previše obaveza koje polako počinju da vas zamaraju i sada tražite instant rješenja kako biste mogli više da se posvetite nekim omiljenim temama. Ako vam je stalo da sačuvate svoj dobar ugled ili uticaj koji imate, udružite interese sa pouzdanim saradnicima. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na neke sumnjive osobe ili situacije. Oslonite se na svoju intuiciju, dobar osjećaj vas neće iznevjeriti.

Rak

Savesno ispunjavate svoj dio obaveza i djelujete vrlo ažurno prilikom ispunjavanja raznih dogovora koje imate sa saradnicima. Realno zasnivate sve svoje odluke i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. U odnosu sa partnerom, nema potrebe da uporno ponavljate situacije koje ne donose željeni efekat.

Lav

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtijevaju da se dodatno angažujete ili nove dileme koje ćete morati da rješavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite na vrijeme nečiji savjet prilikom finansijskih procjena i ulaganja. Imate utisak da partner nešto vješto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili pojačava vašu nervozu. Ponekad umijete nepotrebno da umišljate stvari koje drugi ne vide i da pruveličavate svoje ideje.

Djevica

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primijenite prilikom rješavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima, kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu. Trenutno prispitujete svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumijete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

Vaga

Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtijevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precjenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od povjerenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumijeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.

Škorpija

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbijedite optimalne uslove. Obratite pažnju na reakciju bliže okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku. U odnosu sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promijenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instiktivno umijete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.

Strijelac

Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rješenja.

Jarac

Nalazite se u sjajnoj formi i sa velikim optimizmom prilazite svakoj poslovnoj temi koju predlažu vaši saradnici. Zahvaljujući pouzdanim informacijama koje dobijate sada možete da planirate niz zajedničkih akivnosti koje će vam uskoro donijeti uvećane rezultate. Često imate dobar predosjećaj, ispunjeni ste romantičnim mislima i raspoloženjem. Uljepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako što ćete djelovati na voljenu osobu u skladu sa svojom inspiracijom.

Vodolija

Oslanjate se na svoje pregovaračke manire, jer bez dobre pripreme, plana ili procjene nema ni značajnog poslovnog uspjeha. Potrebno je da se usaglašavate sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih interesa, kako bi svi oko vas osjetili moralnu i materijalnu satisfakciju. Pažnja i razmijevanje koje dobijate u krugu svoje porodice djeluju vrlo podsticajno. Potrudite se da obradujete sve bliske osobe na neki neuobičajeni način.

Ribe

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima i kada vas osporavaju. Nakon dužeg poslovnog ubjeđivanja situacija će se promijeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmjeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje ranovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu

zena.blic

Slični članci

Ostavi komentar