Vječiti trend: Kako kombinovati bijeli džins ovog proljeća

Farmerke su u nesumnjivo jedan od najpopularnijih modnih komada koji rado nosimo tokom cijele godine, a tokom ovog proljeća one u bijeloj boji opet zauzimaju vrh trend liste.

Nosive u svim prilikama, mogu se kombinovati sa elegantnim komadima poput svilenih topova i blejzera, ali i sa patikama i pamučnim majicama s printom.

Kombinacija je zaista mnogo, a na vama je da odaberete najbolju za sebe.

Evo nekoliko predloga kako da nosite bijele farmerke u različitim prilikama:

Sportsko izdanje

Jednostavne i lako uklopive, bele farmerke idealne su za svakodnevne sportske kombinacije koje obožavamo. Nosite ih uz teksas jaknu i odgovarajuće dodatke.

Večernji izlazak

Bijele farmerke savršena su alternativa crnim i plavim modelima i odličan odabir za večernji izlazak u kojem nećete proći nezapaženo. Uz obuću sa štiklom i ženstvenim topom, kombinacija je i više nego dobitna.

Odlazak na kafu

Proljećni dani idealni su za ispijanje kafe na suncu, u društvu dobre knjige ili prijateljica. Koju god opciju odaberete, bijele farmerke odlična su polazna tačka za bilo kakvo modno kombinovanje. Naš omiljeni odabir ovog proljeća pada na bluzu u nježnoj boji u kombinaciji s svijetlim patikama.

Ljubavni sastanak

Nezavisno od toga da li je reč o izlasku s dugogodišnjim partnerom ili o prvom sastanku, činjenica je da na dejtu uvijek želimo da zablistamo. Kako biste bili seksi (a da pritom ne pretjerate), birajte komade koji će suptilno privlačiti poglede. Tako svoje omiljene bijele farmerke kombinujte uz top sa čipkom, ženstvenim cipelama s visokim štiklama i kožnom jaknom ili pončom.

 

Poslovna kombinacija

Bijele farmerke su ultimativni komad koji odlično izgleda u svim kombinacijama, a svoje mjesto pronašao je i u poslovnom ormaru. Kombinujte ih uz svilene košulje i svijetlu obuću.

(Miss 7 / Stil)

Slični članci

Ostavi komentar