Vjerila se Katarina Bogićević

Mlada pjevačica i glumica Katarina Bogićević (21), djevojka raskošnog talenta kojoj je uloga Zvezdane donijela regionalnu popularnost nakon pobjede u drugoj sezoni TV šou-a „Tvoje lice zvuči poznato“ a koju sada ponovo gledamo u ovom TV spektaklu vjerila se za svog momka, manekena 30-godišnjeg Marka Došljaka.

Njih dvoje su se upoznali u jednom Podgoričkom kaficu poslije devotomjesečne veze odlučio je da svoju ljubav kruniše zarukama na prilično neobičan način.

“Tog vikenda kada smo se dogovorili da dođem u Podgoricu kao i uvjek Marko me sačekao na aerodromu. Kad smo krenuli prema gradu zaustavio je kola na sred puta i rekao: uh, izlazi iz auta. Kad sam izašla kleknuo je i zaprosio me. Bilo je istovremeno i presmešno i prelijepo ispričala je Katarina za magazin Gloria.

Par koji je prije nekoliko mjeseci otpočeo zajednički život u Podgorici sledeće godine planira vjenčanje.Na pitanje kako zamišlja da će izgledati taj dan Katarina je odgovorila:

More,plaža,prijatelji,tri dana svadbe,ludilo i odmor sve u ta tri dana. To će biti događaj godine,neobičan,i u našem stilu.

Izvor: Gloria/ foto: Instagram/screenshot

Slični članci

Ostavi komentar