Vlada Savić i njegova supruga čekaju djevojčicu: Evo koje su ime izabrali za ćerku

Vlada Savić i njegova supruga čekaju djevojčicu: Evo koje su ime izabrali za ćerku

Frontmen Magla benda Vladan Savić i njegova supruga Jovana za manje od mjesec dana postaće roditelji, a tim povodom organizovali su i bajkoviti bejbi šauer.

Buduća mama okupila je svoje drugarice u prelijepoj vili sa bazenom u okolini Novog Sada i priredila nezaboravnu žurku u čast dolaska na svijet njihove prve bebe – djevojčice Anđelije.

Ideju da okupi sve svoje drugarice, ali i da budućem tati, koji je bio prisutan, priredi iznenađenje došla je na predlog svoje drugarice Anje:

– Moja prijateljica je uvijek raspoložena za druženje, a meni se njen predlog da napravimo bebi šauer dopao jer od kada sam prestala da radim, neke drugarice mnogo rjeđe viđam. Zanimlljiva su bila i iznenađenja koja sam priredila Vladi. Testirala sam ga da li zna da promijeni bebi pelene i da li može da prepozna različite ukuse bebi kašica. Sve zadatke je uspješno obavio – priča buduća mama koja kaže da je cijela proslava prevazišla sva njena očekivanja.

Vladan Savić, Magla bendFOTO: LJUBICA SAMARDŽIĆ 

– Dekoraciju sam prepustila profesionalnim dekoraterima i zaista je bilo sve i ljepše nego u najlepšoj bajci.

Inače Jovana je cijelu trudnoću iznijela lako, a ne krije da jedva čeka trenutak kada će u ruke uzeti svoju malenu djevojčicu:

Vladan Savić, Magla bendFOTO: LJUBICA SAMARDŽIĆ 

– Puna sam snage, a nerijetko se dešava da me moji najbliži podsjećaju da sam u drugom stanju i da bi trebalo da usporim ritam, kaže Jovana i dodaje da je odabir imena za njihovu ćerkicu bio na tati.

– Ispunila mi se želja da imam djevojčicu i da dobije ime Anđelija. Da je bio dječak mama bi birala ime. Nestrpljiv sam da se Anđelija rodi i da sve troje krenemo u zajedničku budućnost. Za mene je porodica smisao postojanja – bio je iskren Vladan.

M.N.

Slični članci

Ostavi komentar