Za ovim di- džejevima poludjele su djevojke na Balkanu, a sada i Amerikanke

Za ovim di- džejevima poludjele su djevojke na Balkanu, a sada i Amerikanke

Di-džeja Igora Garniera domaća publika je imala prilike da ga upozna zahaljujući mnogim hitovima, među kojima se izdvajaju “Biću tu”, “Belgrade People”, “Feel Desire”, “Love Is Taking Control” kao i poznati remix “Milka Canić”.

Igor se upoznao sa elektronskom muzikom 2005. godine, shvativši da se ova vrsta muzike sastoji od nekoliko različitih muzičkih slojeva koji su organizovani istovremeno. U ovoj kompleksnosti je našao harmoniju i kreativno stvaralaštvo kojim je mogao da se bavi i to ga je privuklo da se ozbiljno posveti elektronskoj muzici. Kako je vrijeme prolazilo, njegov talenat i odlučnost su se uvećavali, a njegov fokus na stvaranje muzike je bivao izraženiji. Tada je odlučio da house muzika neće biti samo njegov hobi, nego i dio njegovog života.

Nastipao je širom Balkana, bio čest gost u Podgorici, a njegova karijera je krenula uzlaznom putanjom 2011. Izdao je svoj prvi album “Belgrade People” i bio je na naslovnoj strani časopisa “Men’s Health”.

Igor već neko vrijeme živi u Americi gdje nastupa sa kokegom Mišom Stojanovićem.

Njih dvojica su traženi u tamošnjim klubovima, a osim što djevojke imaju prilike da uživaju u njihovom nastupu, nisu imune ni na njihov atraktivan izgled.

M.N. foto: Fejsbuk

Slični članci

Ostavi komentar