Ako još niste odlučili evo nekoliko predloga šta obući za doček Nove godine

Ako još niste odlučili evo nekoliko predloga šta obući za doček Nove godine
Praznična euforija je uveliko u toku, a od novogodišnje noći dijeli nas još jedan dan. Većina žene je odlučila šta će obući za doček, ali ima i onih koje su u dilemi šta bi bilo najbolje obući.
Kako u isto vrijeme biti miran i izgledati savršeno?
E, pa moguće je! Ako vam fali inspiracija, mi vam dajemo nekoliko predloga kako da u posljednji čas odaberete savršen stajling za novogodišnju noć.
1. Efektna bluzaAko u ormanu imate klasične, udobne crne pantalone možete ih upotpuniti efektnom bluzom sa šljokicama, kratkih ili dugih rukava. Životinjski print je ove sezone veoma popularan, te možete izabrati i takvu kombinaciju. Možete iskombinovati šljokice i sa bijelim pantalonama i uneti malo bole u svoju kombinaciju.
Jednostavan spoj crne i bijele boje će vam donijeti savršen izgled, naročito ako odaberete bluzu neobičnog kroja.

2. Odijelo

Muška odiiela su oduvijek bila najviši nivo elegancije i stila. Zašto ovaj put ne bismo i same zasijenile ovakvom pojavom. Klasično bijelo li crno odijelo nikada ne izlazi iz mode. Osjećaćete se jednostavno, a pritom veoma elegantno. Ukoliko ipak više volite jarke boje, odaberite odijelo u nekoj boji, te zasijenite sve oko sebe. Obuća u nekoj drugoj boji biće pun pogodak.

3. Kombinezon

Kombinezon je postao u posljednje vrijeme neizostavan dio svakog ormana. Često žene, kada žele da izbjegnu haljinu, pribjegavaju kombinezonima raznih krojeva. Odberite neki u crnoj boji, ili pak u nekoj drugoj. Možete se igrati i materijalima, te odabrati pliš ili saten.
Ukoliko želite da ostavite poseban utisak i budete zvijezda večeri, odaberite kombinezom koji je čitav u šljokicama.

4. Kožne pantalone

Pri izboru pantalona, često se mučimo oko odabira odgovarajućeg materijala pogodnog za novogodišnju noć. Koža je idealan odabir za ovako svečanu priliku. Crne kožne pantalone su izbor sa kojim nema šanse da pogrešite, a u kombinaciji sa šljokicama, izgledaćete zaista savršeno.

5. Neobične pantalone

Izaberite nesvakidašnji kroj ili materijal pantalona i vaša kombinacija će svakoga zasijeniti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Šorts

Iako je zima, to nas ne sprječava da nosimo kraće komade odjeće.. Ni u ovakvoj kombinaciji nemojte izostaviti šljokice, a ne libite se da im dodate i nakit.
Upotpunite ga sakoom, i  vaša kombinacija će biti neodoljiva.

Slični članci

Ostavi komentar